Erdoğan’ı yalnız bırakanlar

Yıllarca Fetullah Gülen'le çalışan Nurettin Veren geçen gece Didem Yılmaz'ın programında önemli açıklamalarda bulundu.Veren'in Fetullahçı çeteye dair programda dile getirdikleri yıllardır...

Yıllarca Fetullah Gülen'le çalışan Nurettin Veren geçen gece Didem Yılmaz'ın programında önemli açıklamalarda bulundu.
Veren'in Fetullahçı çeteye dair programda dile getirdikleri yıllardır söylediği bilgilerdi. Ancak bu yapının deşifre edilmesine yönelik verdiği bilgilerin bürokrasi ve siyasetin bazı unsurlarınca nasıl sümen altı edildiğini güzel anlattı.
Veren programda isyan ediyordu:
"Cumhurbaşkanımızın paralelle mücadeledeki heyecanı, kararlılığını diğer siyasilerde göremedim."
Evet, mevzu önemli.
17-25 Aralık FETÖ kumpasında muhafazakâr medyada yazan kimi aktörlerinin sinsi söylemlerinin gazıyla adeta yalnız bırakılan… 2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iki vaadinden biri "Paralelle etkin mücadele" olan… Yani bu çetenin birinci hedefi olmuş ve onunla mücadeleyi en çok önemseyen Erdoğan'ın çevresindeki, en hafif ifadeyle "cemaat aymazları" kim?
Halk bu sorunun yanıtını, Erdoğan'ın gölgesinde büyüyüp onu paralel çete karşısında, ihanetleriyle, aymazlıklarıyla bir şekilde yalnız bırakanları "fena halde" merak ediyor.
Çünkü millet Erdoğan düşerse Türkiye'nin düşeceğini biliyor. "İkinci adam" senaryolarının ülkenin bekası için değil darbecilerin ve onu destekleyen Batı'nın planı olduğunu biliyor.

***

YİNE Mİ PARALEL YEAA…

Nurettin Veren televizyonda konuşurken vatandaşlar da sosyal medyadan veryansın ediyorlardı:
"Bu adamı daha önce niye televizyonlara çıkartmadınız."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Orhan Bey ve kiracıları 22 Eylül 2024 | 392 Okunma iPhone’ları da patlatırlar mı? 21 Eylül 2024 | 356 Okunma I have a dream: 1 LT 140 TL 20 Eylül 2024 | 2.111 Okunma Afgan işçi diri diri yakılmış olabilir 18 Eylül 2024 | 522 Okunma Ne yapıp edilmeli Akkuyu tamamlanmalı 16 Eylül 2024 | 693 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar