10 Milyon Emeklinin Beklediği Güzel Haber Gece Açıklandı, Maaş Müşterisi Olanlara 120.000 TL Ödeme Olacak

Emekli maaşlarını alanlar için 120.000 TL emekli kredisi başladı. 12.500 TL ve üzerinde maaş alanlar yararlanacak...

Deniz bank ve Akbank tarafından emekliler için 120.000 tl'ye kadar emekli kredisi kampanyası başladı. Gelir belgesiz ve masrafsız olarak verilecek olan emeklileri bu kredi şartlara uygun olan tüm emekliler kullanabilecek. Deniz bank ve Akbank tarafından başlatılan bireysel emekli kredisi banka müşterisi olmanız durumunda sizlere verilmektedir. Eğer emekli maaşınızı deniz bankaya at bank tarafından alıyorsanız, 120.000 tl'ye kadar emekli kredisi kullanabilirsiniz.

DENİZBANK KREDİ BAŞVURUSU 

Emekli maaşını denizbank üzerinde olan vatandaşlar, deniz bank'ı mobil uygulaması üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler veya en yakın denizbank şubesine giderek emekli kredisi kampanyasına başvurularında bulunabilirler. Deniz bank üzerinden emekli maaşı hesabınız aracılığıyla birlikte kredi kullanmak için maaşlarının bu bankadan alınıyor olmasını banka tarafından görülmesi lazım. DenizBANK emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredinizi hemen alabilirsiniz.

AKBANK KREDİ BAŞVURUSU 

Akbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar en yakın Akbank şubesine giderek başvurularını gerçekleştirebilirler ve ihtiyaç kredisi kullanabilirler. 120.000 tl kredilerde 12 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturulmaktadır. Akbank ihtiyaç kredisi başvurunuzu yaptıktan sonra şube yetkisinde sizlere kredi onay verilecek ve onaylanan tutar kadar kredi hesabınıza yatırılacaktır. Akbank müşterisi olan vatandaşlar ise Akbank direkt uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularına 7 gün 24 saat yapabiliyor.