GECE HABER GELDİ! Emekli Maaşlarını Alanlar İçin Kesin Onaylı 50.000 TL Nakit Kredi Başladı! 3 Banka Verecek!

3 bankadan 50 bin TL'ye kadar nakit kredi almak isteyen emeklilere müjdeler geldi!

SON DAKİKA! Haber...  Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve vakıfbank tarafından başlatılan yeni kredi kampanyasında 50.000 tl'ye kadar kredi kullanacak olan tüm emekliler için uygun faiz oranları ile birlikte bireysel kredi 36 ay vadeli olarak ödenecek. Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve vakıfbank tarafından başlatılan bu yeni kampanyaya katılmak için maaş müşterisi olmanız şartı ile sizlerin kredi notuna bakmadan kredi ödemesi verilecek. 3 banka tarafından başlatılan bu yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan tüm bireysel müşteriler için hızlı bir şekilde sonuç verilecektir.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KREDİSİ 

Ziraat Bankası kamu bankası olmasından dolayı emekli vatandaşların en çok tercih etmiş olduğu bankaların başında gelmektedir. Ziraat Bankası üzerinden sizler de emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu 50.000 tl'ye kadar gelir belgesiz olarak ve düşük faizlerle yapabiliyorsunuz. En yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve bu banka tarafından verilen kredi kampanyasını hemen katılabilirsiniz.

GARANTİ BANKASI VE VAKIFBANK EMEKLİ KREDİSİ 

Garanti Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa hemen aynı gün içinde işlemlerini hızlı bir şekilde yapabiliyor. Garanti Bankası şubeleri üzerinden ve kendi resmi internet sitesi üzerinden kredi başvuruları almaktadır. Emekli maaşınız Garanti Bankası üzerindeyse 36 ay vadeli 50.000 tl gelir belgesiz emekli kredisi kullanabilirsiniz.

Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan bireysel müşterilerde düşük faiz oranları ile 50.000 tl'ye kadar bu banka üzerinden maaş almaları durumunda banka şubeleri üzerinden ve internet sitesi üzerinden kredi başvurularını hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.