Gram Altın Uçuşa Geçiyor! Kuyumcular 10 Gün Sonra Altının Geleceği Rakamı Açıkladı

Gram altın fiyatları son dakika gelişmesi… Kuyumcular açıkladı, 10 gün sonra gram altının geleceği rakam belli oldu.

Kurban bayramı tatilinin bitmesiyle birlikte piyasalarda açıldı. Piyasalarda dalgalı seyir hala devam ediyor. Hem uzmanlar hem de kuyumcular altın fiyatları ile ilgili beklentilerini açıkladı. Peki gram altın fiyatları ne olacak? Gram altın yükselecek mi? Kapalı çarşı kuyumcularından levent kartal, gram altının 10 gün sonra geleceği fiyatı duyurdu. Elinde altına olan, kıyıda köşede altın biriktiren herkesi ilgilendiriyor.

ALTIN FİYATLARI YENİDEN YÜKSELECEK

Gram altın, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için güvenilir Liman olarak öne çıkıyor. Kapalı Çarşı kuyumcularından Levent Kartal'da, Altına yatırım yapanların kazandığını ve kazanmaya da devam edeceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde de altının yükselişinin devam edeceğini belirten Kartal, henüz altına almayanlar içinde hala alım fırsatı olduğunu söyledi. Altın fiyatlarının özellikle Temmuz ayında yeni Rekorlar kıracağını belirten Kartal, mutlaka uzun vadeli düşünmek gerektiğini de vurguladı.

GRAM ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Mayıs ayında bir miktar düşüş yaşadıktan sonra Haziran ayında yeniden yükselişe geçen gram altın fiyatları ile ilgili tahminlerini de açıklayan Kartal, altının gram fiyatının şu anda 2444 TL seviyelerinde işlem gördüğünü belirtti. Zaman zaman düşüş olsa da Altın fiyatlarında genelde yukarı yönlü hareketler olacağını da belirten Kartal, FED faiz kararının Piyasalar için önemli olduğunu dile getirdi. Özellikle FED'in faiz indirimi yapması halinde gram altın fiyatlarının uçuşa geçeceğini belirten Kartal, yıl sonu için altın tahminlerini 3750 TL olarak açıkladı.

KESME ALTINDAN UZAK DURUN

Kartal altın yatırımı yapmayı düşünen vatandaşlara Bir de uyarıda bulundu. Son dönemlerde ucuz Altın vaadi ile kesme altın satıldığını belirten Kartal, Bu ürünlerden uzak durmak gerektiğini vurguladı. Kesme altının kesinlikle güvenilir olmadığını ve kalitesiz olduğunu belirten Kartal, sonradan yaşanan pişmanlıkların da fayda etmeyeceğini ifade etti.