Kefil Yok! Belge Yok! İmza Yok! QNB Finansbank 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Duyurusu Yaptı!

Finansbank tarafından 100.000 tl ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular başladı.

100.000 tl nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kefilsiz, belgesiz ve imza atmadan internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 100.000 tl'ye kadar nakit kredi imkanı Finansbank tarafından verilecek. QNB Finansbank üzerinden başlatılan bu yeni kredi kampanyasında başvurularını gerçekleştirecek olan yeni müşterilerde eski müşterilerde yararlanacak.

BAŞVURU 

100.000 TL nakit kredi kullanabilmeniz için başvurularınızı gerçekleştirmeden önce bankanın yapmış olduğu kredi politikalarına uygun bir müşteri olmanız gerekiyor. 18 yaş üzerinde olan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan tüm bireysel müşteriler nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bu banka üzerinden 100.000 tl, 24 ay vadeli uzun vadeler ile birlikte kredi kullanabilmektedir. 

SMS KREDİ OLUYOR

Finans bank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlar cep telefonları üzerinden mesaj atarak da bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabiliyor. TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj olarak göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapılacak ve sonucunuz sizi hızlı bir şekilde söylenecektir. Aynı zamanda banka şubeleri üzerinden ve bankanın resmi internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebilir ve bu bankanın düşük faiz oranları ile birlikte yapmış olduğu kredi kampanyasına Eylül ayı sonuna kadar katılabilirsiniz.