PTT’den Emekliye Müjde: Başvuru Yapan Emekliler 11.000 TL Alabilecek

PTT emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara 11000 TL ve üzerinde nakit ödeme yapacak!

PTT üzerinden emekli maaşı hesaplarınız aracılığı ile birlikte 11.000 tl ye kadar nakit ödeme yapacak olan tüm bireysel müşteriler için yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kredi kullanabileceğiniz bu yeni kredi ödemelerindeozellikle PTT üzerinden maaş alan emekliler hemen onay alıyor.

PTT EMEKLİ KREDİSİ BAŞLADI 

Emekli maaşı ile geçinemeyen tüm bireysel müşteriler için gerçekleştirilen bu yeni kampanyada maaş müşterisi olan vatandaşlara emekli maaş hesapları üzerinden hızlı bir şekilde nakit ödemeler gerçekleştiriliyor. PTT ve aktif bank aracılığı ile birlikte gerçekleştirilen bu yeni nakit kredi kampanyasında maaş müşterisi olması şartı önemli. Emekli maaşınız eğer bu banka üzerinde ise başvurunuzu banka şubeleri üzerinden yapabileceğiniz gibi aynı zamanda cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak da hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU 

PTT Emekli kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, başvurunuzu banka şubeleri üzerinden veya cep telefonunuz üzerinden atarak yapabiliyorsunuz. Size en yakın ptt şubesine giderek gişe personeli yardımı ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurusunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız PTT yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 30 50 numarasına gönderin. Kredi sonucu hemen hızlı bir şekilde sizlere gönderilecektir.