TBMM SIZDI! Tüm Banka Borçları Temizlenecek, 100.000 TL'ye Kadar Limitler İle Nakit Alınacak

Meclis onayından geçen yeni karar ile 100 bin TL'ye kadar olan banka borçlarınızı hemen kapatabileceksiniz.

Devlet destekli olarak yeni bir duyuru yapıldı. Banka borçları olan herkes için nakit ödemeler verileceği açıklandı. Başvuru yapacak olan kişilerin 100.000 TL'ye kadar olan banka borçları kapanacak ve bu borçlar hemen aynı gün içinde hesaba yatacaktır. Borçlarını kapatmak isteyenler kamu bankalarından bu krediler için destek alabileceklerdir. 

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ ÖDEMELERİ BAŞLADI 

Devlet destekli faiz oranları ile acil para ihtiyacı olan ve borçlarını kapatmak isteyenler için 100.000 TL kredi ödemeleri verileceği açıklandı. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda en yakın kamu bankasına giderek 100 bin TL 24 ay vadeli kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu şekilde ihtiyaç kredisi almış olacak ve banka borçlarınızı da tek bir yerde toplamış olacaksınız. Banka müşterisi olmamanız durumunda kredi başvuruları bankaların şubelerinden kimlik ve gelir belgesi ile birlikte yapılmaktadır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler için verilen 100 bin TL borç kapatma kredisi, 24 ay vadeye kadar uzun vadeler ile geri ödemesi yapılacaktır.