Ziraat Bankası Maaşın 30 katına kadar NAKİT PARA ödemesi yapacak!

Ziraat Bankası üzerinden maaş alan tüm vatandaşlar için maaşlarından 30 katına kadar nakit kredi ödemesi yapacağını açıkladı.

Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kampanyayla birlikte emekli olan ve uzun süredir aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışan tüm bireysel müşteriler için maaşlarının 30 katına kadar ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacağını duyurdu. 100.000 tl üzerindeki kredilerde 12 ay vadeli olacağı için gelir durumunuzun da bu kredileri alabilmeniz için yetiyor olması gerekiyor. Ziraat Bankası düşük faiz oranlarıyla birlikte ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanacak olan tüm bireysel müşteriler için hazırlamış olduğu bu yeni kampanyada düşük faiz oranlarında vatandaşları yararlandırılacak.

NAKİT ÖDEMELER BAŞLADI 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, öncelikli olarak bankanın kredi politikalarına uygun bir müşteri olmanız gerekiyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların 18 yaş üzerinde olması sigortalı olarak çalışıyor olması veya emekli olması durumunda kredi puanının 1.200 ve üzerinde olması gerekmektedir. Ziraat Bankası üzerinden sizler de işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve bireysel kredi kullanabileceksiniz.

BORÇLAR KAPANACAK 

Ziraat Bankası gerçekleştirmiş olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında özellikle diğer bankalardaki ihtiyaç kredisi kredi kartı borçlarınızı kapatmak için de sizlere yüksek limitli borç kapatma kredileri ödemektedir. Belirtilen kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız, başvurularınızı bankanın en yakın şubeleri üzerinden kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte yapabilirsiniz. Ziraat Bankası internet bankacılığı uygulamaları üzerinden sadece 50.000 TL ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.