Ziraat, Vakıf ve Halkbank’tan 3 Ay Ertelemeli Düşük Faizli 50.000 TL İhtiyaç Kredisi

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan 3 ay ödeme ertelemeli kredi desteği geldi. 50.000 TL düşük faizli ihtiyaç kredisi şartları belli oldu.

Nakit ihtiyacı olan Milyonlarca kişi son dönemlerde banka kredilerine yükleniyor. Kredi ve kredi kartı kullanımında ciddi bir artış yaşanırken kredi faiz oranlarının çok yüksek olması ne yazık ki vatandaşları borç yükünün altına sokuyor. Ancak devlet bankaları bu konuya da el attı. 3 devlet bankası tarafından hem düşük faizle hem de 3 ay ödeme ertelemeli kredi desteği sağlanacak. Ziraat Vakıf ve Halkbank 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi detayları açıklandı.

3 Kamu Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni çözümü buldu. Hem düşük faizli hem de 3 ay ödeme erteleme seçeneği ile 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi verilecek. Acil ve ucuz kredi arayanlar kamu bankalarının yeni paketiyle rahat bir nefes alacak. Peki Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank kredi şartları neler? 3 kamu Bankası düşük faizli kredi kampanyası ve şartları haberimizde…

3 AY ÖDEME ERTELEMELİ 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Acil paraya ihtiyacı olanlar için Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank 3 ay ödeme erteleme seçeneği ile 50.000 TL düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor. Son iki aydır Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın kredi faiz oranlarını sabit tutmaya başlaması ile birlikte bankaların kredi faiz oranları da geri çekilmeye başladı. Kamu bankaları bu konuda en cazip faiz oranları ile kredi veren bankalar olarak öne çıkıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından nakit ihtiyacı olanlara 50.000 TL'ye kadar düşük faiz oranı ile kredi verilirken 36 ay vade ve 3 ay ödeme erteleme imkanı da tanınıyor.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Devlet bankalarından düşük faizli kredi almak isteyenler için başvuru şartları da netleşti. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu bankalarının müşterisi olmak, 18 yaş üstü olmak ve kredi puanının 1.200 ve üstü olması en önemli şartlar. Ayrıca Düzenli bir gelir sahibi olmak ve sigortalı olarak en az 6 aydır bir işte çalışıyor olmakta diğer şartlar.

KOLAY VE HIZLI BAŞVURU FIRSATI

Kolay ve hızlı başvuru imkanı ile devlet bankaları anında kredi kullandırıyor. Düşük faizli ihtiyaç kredisi almak isteyenler kamu bankalarının şubelerine gitmeden mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden işlem yaparak düşük faizli kredi kullanabiliyor. 36'ya kadar vade seçeneklerini değerlendirmek istemeyenler daha kısa vadede daha düşük faiz oranı ile kredi kullanmak isteyenler de yine devlet bankalarının resmi internet sitelerini inceleyebilir.