Abdulkadir Selvi
Abdulkadir Selvi Hürriyet Gazetesi

Adalet Bakanı ile ne konuştuk?

ADALET Bakanı Abdulhamit Gül’le Ankara temsilcimiz Hande Fırat bizleri bir araya getirdi.

20 Aralık 2019 | 15.804 okunma

Abdulhamit Gül, kadına şiddet genelgesini yayınlayan bakan olarak masaya oturunca herkesin desteğini aldı. Bir ara sadece cinslik olsun diye muhalefet etmeyi düşündüm ama kadınlardan korktuğum için hemen vazgeçtim. Hatta bir ara kadınlardan daha çok destek veren konumda buldum kendimi.

Kadına şiddet konusunda ne yazık ki karnemiz parlak değil. Bence bu sorun bir kadın sorunu da değil. Tam aksine, erkek sorunu. Peygamberimizin “Cennet anaların ayağının altındadır” sözüne inanmış birisi olarak, kadına şiddetin terör suçu kapsamına alınmasına dahi itirazım olmaz.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’nun diplomasında yeni gelişme 14 Mart 2025 | 5.169 Okunma Erdoğan ihtiyatlı AK Parti iyimser 13 Mart 2025 | 2.430 Okunma Suriye’deki anlaşmaya Ankara nasıl bakıyor 12 Mart 2025 | 3.252 Okunma Suriye’de neler oluyor 11 Mart 2025 | 4.435 Okunma Suriye’deki olaylar Rakka’daki gizli toplantıda organize edildi 10 Mart 2025 | 6.510 Okunma