Ahmet Hakan
Ahmet Hakan Hürriyet Gazetesi

“Adayımız Kılıçdaroğlu” çıkışının asıl maksadı ne olabilir?

“Üzerimizde emeği var” diye düşünebilirdi.

09 Temmuz 2021 | 4.936 okunma

BİRİNCİ İHTİMAL

AK Parti’nin “Madem rakibimiz Kemal Kılıçdaroğlu, o halde hiç çalışmamıza gerek yok” diyerek rehavete sürüklenmesini istiyor olabilirler.

İKİNCİ İHTİMAL

CHP Genel Başkanlığı koltuğu, Cumhurbaşkanlığı koltuğundan bile daha tatlı olduğu için hamlelerini buna göre ayarlıyor olabilirler.

ÜÇÜNCÜ İHTİMAL

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a, “Belediye başkanısın, belediye başkanı kalacaksın” mesajı vermeye çalışıyor olabilirler.

DÖRDÜNCÜ İHTİMAL

“Kılıçdaroğlu seçimde hayatının en yüksek oyunu alır, biz de Kılıçdaroğlu’nu CHP’de ebedi şef ilan ederiz” diye düşünüyor olabilirler.

BEŞİNCİ İHTİMAL

Kendi parti tabanlarından yükselecek öfkeli haykırışların ve çığlıkların desibelini ölçmeye çalışıyor olabilirler.

BİR İHTİMAL DAHA VAR

O da ciddi ciddi Kemal Kılıçdaroğlu ile kazanabileceklerine inanıyor olabilirler ki en kötü ihtimal bu.

CHP, BAYKAL’A SAHİP ÇIKMAZKEN... BAHÇELİ, ECEVİT’E SAHİP ÇIKTI


KEMAL Kılıçdaroğlu’dan Deniz Baykal’a hakkıyla sahip çıkmasını beklerdim.

Siyaseten değil nezaketen beklerdim bunu.

Çünkü Kılıçdaroğlu, bu tutumu alacak nezakete sahip bir lider.

....

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayan Sırrı Süreyya dayan 17 Nisan 2025 | 2.124 Okunma Güya Özgür Özel yumuşamış 15 Nisan 2025 | 4.812 Okunma Osmanlı’ya da Atatürk’e de hayran bir cumhurbaşkanı 14 Nisan 2025 | 3.705 Okunma Yine de iyi idare ediyor Özgür Özel 13 Nisan 2025 | 2.807 Okunma Bu fotoğrafın mana ve önemi 12 Nisan 2025 | 3.347 Okunma