Ahmet Taşgetiren Karar Gazetesi

Biden’dan sonra kim olsun?

Ve Biden Kasım’da yapılacak seçim için adylıktan çekildi. ABD gibi bir dünya gücünün başında o “yaşlılık halleri” nin taşınamayacağı anlaşıldı, bizzat Biden...

23 Temmuz 2024 | 1.443 okunma

Ve Biden Kasım’da yapılacak seçim için adylıktan çekildi. ABD gibi bir dünya gücünün başında o “yaşlılık halleri” nin taşınamayacağı anlaşıldı, bizzat Biden tarafından da kabul edildi.

İki gün önceki “Yaşlılığın yönetimi” başlıklı yazıma gelen bir okur yorumunda “suya sabuna dokunmayan bir yazı” ifadesi vardı. Yorumu okuyunca “İyi anlatamamışım galiba ile okuyucumda da jeton düşmemiş” tepkileri birlikte oluştu.

Fert başına milli geliri 45 bin dolar olan ABD’de, bir başkan, yani hayatına olağanüstü özen gösterilen bir insan yaşlılık döneminde “Biden halleri”ne düşebiliyor. Onun için “gençlikten itibaren kendine bakma” işi gerçekten ciddi.

Bizde rahmetli Ecevit sağlık açısından zor durumlar yaşamıştı ve bunlar kamuoyuna yansıdıkça da herkesin içi ezilmişti.

Biden’a Başkan yardımcısı Kamala Harris vekalet edecek, ayrıca Biden, Demokratlar için başkan adayı olarak da Harris’i gösterdi. Harris mi olur, başkası mı göreceğiz.

Harris’in ilk sözü “Trump’ı yeneceğim” oldu...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Mevlid Kandili muhasebesi 15 Eylül 2024 | 528 Okunma O ayet herkesi sarsmalı 13 Eylül 2024 | 3.410 Okunma İslâm’dan ne kaldı bizde? 12 Eylül 2024 | 1.655 Okunma Narin’i de öldürdük ya… 10 Eylül 2024 | 1.386 Okunma Ne anlam taşıyor? 08 Eylül 2024 | 1.307 Okunma