Ahmet Varol Yeni Akit Gazetesi

Nuseyrat katliamı ve siyonizm vahşeti

Siyonizmin, sadece Filistin halkına karşı değil tüm insani değerlere karşı savaşan korkunç bir vahşet olduğu gerçeğini görmemek için sürekli gözlerinizi kapatsanız bile duyduklarınız ve...

13 Haziran 2024 | 1.178 okunma

Siyonizmin, sadece Filistin halkına karşı değil tüm insani değerlere karşı savaşan korkunç bir vahşet olduğu gerçeğini görmemek için sürekli gözlerinizi kapatsanız bile duyduklarınız ve hissettikleriniz bu gerçeğin farkına varmanız için yeterli olacaktır. 

Siyonist işgal güçleri 8 Haziran Cumartesi günü Gazze Şeridi’nin orta kesiminde yer alan Nuseyrat Mülteci Kampı’nda, insan olduğunu söyleyen herkesin mutlaka karşı çıkması, reddetmesi gereken son derece vahşi yöntemlerle korkunç bir katliam gerçekleştirdi. 

Vahşetin boyutlarını anlamak için önce başvurulan yöntemlerden söz etmek gerekiyor. 

Siyonist işgalciler, kendilerini kamufle ederek Filistinlilerin arasına sızma yöntemine yıllardan beri başvuruyor. Hatta bu amaçla, Filistinlilerin “Musta’ribin” adını verdiği özel bir birlik bile oluşturdular. Bunlar Filistin halkının yerel şivesini çok iyi öğreniyor, onlar gibi konuşuyor, onlar gibi giyiniyor ve onların geleneklerine göre hareket ediyorlar. 

Bu şekilde kendilerini kamufle...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşgalciler Batı Şeria’da da savaşta 14 Eylül 2024 | 33 Okunma 31. yılında Oslo İlkeler Anlaşması 13 Eylül 2024 | 41 Okunma Yanlışlıkla vahşet! 12 Eylül 2024 | 97 Okunma Gazze’nin ayaklarını koridorlarla bağlama planı 07 Eylül 2024 | 72 Okunma Filadelfi Koridoru 06 Eylül 2024 | 127 Okunma