Akif Beki
Akif Beki Karar Gazetesi

Bizi işte bu kafa yoksullaştırdı

İktidar, demokrasi ve hukuk düzeltilmeden ekonominin düzeltilemeyeceğini biliyor da...Bizi bu siyaset, bu medya ve bu yargı pratiklerinin batırıp mahvettiğini bilmiyor mu? Kimse başka yerde aramasın, yoksullaşmamızın sorumlusu budur.

13 Ocak 2021 | 2.598 okunma

PKK’lı Sakine Cansız’ın ardından attığı tivit, Canan Kaftancıoğlu’nu terörist yapıyorsa... O gün attığı manşetler, iktidar medyasını ne yapmaz!

Sakine Cansız ve arkadaşlarının Diyarbakır’daki kalabalık cenazesi, Sabah gibi gazetelerde “Hepimiz Barışız” manşetleriyle verilmişti.  

Paris’te öldürülen PKK’lıların cenazesi için, “Barışın gövde gösterisi tüm Türkiye’nin umudunu yansıttı” deniyordu. 

Spotlarda “Binlerce kişi siyah yas kıyafetleri giydi, beyaz barış kaşkolları taktı, beyaz barış güvercinleri uçuruldu, kürsüden barış sloganları haykırıldı” yazıyordu. 

Oysa aynı cinayetler için sadece “insanlık kaybetti” diye tivit atmıştı. Kaftancıoğlu, terör örgütü propagandasından ceza aldı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Okullarda başörtüsü sorunu hortlarmış gibi 26 Nisan 2025 | 4.111 Okunma Kanal İstanbul'u bırak deprem İstanbul'a bak 25 Nisan 2025 | 511 Okunma Mücrim gibi titreyerek büyük depremi beklerken 24 Nisan 2025 | 333 Okunma İki 23 Nisan arasındaki 'erken seçim' farkı 23 Nisan 2025 | 238 Okunma Turpunan şalgamınan Kanal İstanbul'unan 22 Nisan 2025 | 2.039 Okunma