Cumhurbaşkanımız, Asım’ın nesli yetiştirme idealini” TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu’nda bir kere daha tekrarladı. Dindar nesiller yetiştirme idealini her fırsatta tekrarlıyor. “Peygamber Efendimizi (sav) örnek alacak; inancından, medeniyetimizden, ecdadımızdan aldığı ilhamla hedeflerine yürüyecek bir gençlik” ideali var Cumhurbaşkanımızın.
Ateist zihniyetle yazdırılan MEB’in fen bilimleri kitapları dindar neslin yetişmesinin önündeki en büyük engel.
Fizik, kimya, biyoloji, matematik, geometri, astronomi, hayat bilgisi, fen bilimleri kitaplarının hiç birinde yaratıcı, Tanrı, Allah kelimeleri geçmez.
“Doğa yaptı, kendiliğinden oldu, DNA veya proteinler yaptı” ifadeleri gırla.
“Güneş, Ay, yıldızlar, şimşek ve ışık böceğininışığı kendiliğinden olur.” (Fen Bilimleri 3, s.129)
“Doğa, çevreye bırakılan bitki ve hayvan atıklarını kolayca yok edebilir.” (Fen Bilimleri 5, s.149)
“Yıldızların değişmez gök cisimleri olmadığı, aksine doğduğu, evrim geçirdiği, sonra da yok olduğu düşüncesi artık günümüzde bilinen şüphe götürmez bir gerçek.” (Fen Bilimleri 7, s.13)
Bu kitapları okuyan öğrenci doğayı, yaratıcı sanır. Din dersinde öğrendiği bilgilerle çeliştiğini görür. Din dersi haftada iki saat, fen bilgisi dersi 5 saat. LGS’de din dersinden 10 soru gelir, fen bilgisi, matematik, sosyal bilgilerden 50.
İlkokuldaki hayat bilgisi dersinden itibaren doğa, yaratıcı gibi takdim edilir. Fen bilimleri, fizik, biyoloji, kimya, matematik, coğrafya, sosyal bilgiler, astronomi derslerinden tekrarlanır.