Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Attığınız iftiralar, Azap’ınız olsun!

Bilim Kurulu üyesi idi.. Ve şu sözü ile safını belli edip, kendisini tanıtmıştı: “Singapur olma şansımızı kaybettik. Bundan sonra tüm enerjimizi İtalya olmamak için harcamalıyız.” Korona...

08 Temmuz 2024 | 4.712 okunma

Bilim Kurulu üyesi idi.. Ve şu sözü ile safını belli edip, kendisini tanıtmıştı: “Singapur olma şansımızı kaybettik. Bundan sonra tüm enerjimizi İtalya olmamak için harcamalıyız.”

Korona dönemindeyiz..

Tüm dünyayı sarsan o hastalığın yayılması döneminde, bugün dahi hangi sebeple salgından az etkilendiği bilimsel olarak açıklanamamış olan Singapur gibi olamadığımızı hatırlatıp, ilk aylarından itibaren yoğun ölümlerin yaşandığı ve sağlık sisteminin çöküşün eşiğine geldiği İtalya’yla Türkiye’yi kıyaslamıştı..

O tarihte itiraz etmiştik, “Kovid salgınında çok çok az ölüm yaşanan Singapur olamamışız, doğru. Ama Singapur olamadık diye de.. Çok aşırı ölümlerin yaşandığı İtalya ile Türkiye’yi birarada zikrederek karamsarlık aşılamanın ne alemi var? O iki ülkenin arasında çok farklı ülkeler de var” eleştirisini getirmiştik..

Sonuçta da, tıp profesörü Alpay Azap’ın dediği değil, bizim öngörümüz doğru çıkmıştı.

İtalya olmadık. İtalya’daki kadar çok insanımızı...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Hodri meydan’ ha, haydi bakalım hodri meydan! 18 Ekim 2024 | 17 Okunma Zenginin dostu AK Parti mi, CHP mi? 17 Ekim 2024 | 1.033 Okunma 79 yılda bir kişi yok, 22 yılda üçü birden! 16 Ekim 2024 | 2.299 Okunma ‘Halk’a dokunmayıp, ‘vatandaş’ı mı soyacaklar? 15 Ekim 2024 | 1.679 Okunma Milyonerleri fakir halk diye yutturuyorlar! 14 Ekim 2024 | 1.795 Okunma