Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Yenidoğan çetesi öldürüyor TTB seyrediyor

Merkezinde maalesef ki maalesef insanların hayatlarının sağlıklı bir şekilde devam etmesi için vesile olması gereken doktorların olduğu yenidoğan çetesi olayı; Adalet Bakanlığı, İçişleri...

20 Ekim 2024 | 0 okunma

Merkezinde maalesef ki maalesef insanların hayatlarının sağlıklı bir şekilde devam etmesi için vesile olması gereken doktorların olduğu yenidoğan çetesi olayı; Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı üçgeninde çözülmeye çalışılıyor.

Emniyet delilleri topladı, gözaltılar yapıldı, tutuklamalar gerçekleşti, iddianame hazırlanıyor. Diğer taraftan suç niteliğinde işlemlere karışan hastaneler kapatılıyor. SGK kapsamında yapılan ödemeler varsa onların geri alınması için Çalışma Bakanlığı harekete geçti.

Yenidoğan çetesi üzerine dört büyük koldan gidilirken, suçların odağındaki doktorlar hakkında disiplin işlemi yapması gereken Türk Tabipleri Birliği ne yapıyor?

Sorumluluğu direkt Türk Tabipleri Birliği’nin üzerine yıkmıyorum.

Ama ülke gündemindeki siyasi konular için sabah akşam açıklama yapan, sözümona kendince yol gösteren Türk Tabipleri Birliği, kendi üyelerinin karıştığı bir suç örgütünün elemanlarına karşı net ve kesin bir işlem yapmıyorsa..

Emniyetin, savcıların ve...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kimlerle dost idiyse, onlar övsün! 22 Ekim 2024 | 1.668 Okunma İstanbul 1 Nolu Baro’da Öcalan’ın avukatları! 21 Ekim 2024 | 1.692 Okunma Yenidoğan çetesi öldürüyor TTB seyrediyor 20 Ekim 2024 | 1.414 Okunma 65 milyonluk lüks aracı olana vergi zulmü geliyor! 19 Ekim 2024 | 4.441 Okunma ‘Hodri meydan’ ha, haydi bakalım hodri meydan! 18 Ekim 2024 | 2.631 Okunma