Bülent Tuncay Karar Gazetesi

Sara, Osimhen ve diğerleri…

Galatasaray için iç saha maçları zoru kolay kılan 90 dakikalar. Seyircisi ile bütünleştiğinde Galatasaray’ın etki gücü ciddi oranda artıyor. Rakip, futboldaki cehennemi yaşıyor, üzerindeki...

15 Eylül 2024 | 0 okunma

Galatasaray için iç saha maçları zoru kolay kılan 90 dakikalar. Seyircisi ile bütünleştiğinde Galatasaray’ın etki gücü ciddi oranda artıyor. Rakip, futboldaki cehennemi yaşıyor, üzerindeki baskıyı kıramıyor ve Rams Park, Galatasaray için cennete dönüşüyor.

Dün de öyle oldu. Seyircisinin sürekli kömür attığı bir kara tren gibi yolunda, rayında, hızında giden Galatasaray, ligde bu sezon ilk 5’e oynaması beklenen ekibi Çaykur Rizespor’u çok erken anlarda, daha maçın başlarında devre dışı bıraktı. 3. dakikada Davinson Sanchez’in şık kafa golü, konuk ekibin gardını düşürdü. Ardından gelen Osimhen- Abdülkerim’in ortaklaşa kaydettiği gol maçın kaderini ilk yarıda çizdi.
Maçta tüm gözler Victor Osimhen’in üzerindeydi. Piyasa değeri 100 milyon Euro’yu aşan ve Süper Lig’e bu senelik ‘geçerken uğrayan’ bu süper star da şöhretine, piyasa değerine karşın A Takıma yükselmiş bir genç takım oyuncusu kadar heyecanlıydı. Napoli’den gelen 25 yaşındaki genç oyuncunun heyecanı, Galatasaray seyircisinin önüne ilk kez çıkıyor olmasındandı. Haksız da sayılmazdı, bu seyirci ‘geçerken uğrayan’ Icardi’yi de ev sahibi yapan müthiş bir etki gücüne sahipti.

Osimhen çok fazla gol pozisyonuna...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Galatasaray 3’lü savunma oynar mı? 18 Eylül 2024 | 305 Okunma Güneş doğar mı? 16 Eylül 2024 | 142 Okunma Sara, Osimhen ve diğerleri… 15 Eylül 2024 | 253 Okunma Demir’in eridiği maç 01 Eylül 2024 | 174 Okunma Rafa- Ciro farkı 30 Ağustos 2024 | 195 Okunma