Deniz Zeyrek
Deniz Zeyrek Sözcü Gazetesi

Bacasız sanayi ne durumda?

Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek'in bugünkü (25.11.2022)'' Bacasız sanayi ne durumda?'' başlıklı yazısı.

25 Kasım 2022 | 868 okunma

Antalya’da dün Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) düzenlediği 12. Resort Turizm Kongresi’ni izledim.

Katılımcılar, Türkiye ve dünya turizmine ilişkin çarpıcı veriler paylaştılar.

Ancak o verileri size aktarmadan önce dikkatimi çeken bir fotoğraf karesinden söz etmek istiyorum:

AKTOB, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i yan yana oturtmayı, aynı karede buluşturmayı başarmıştı.

Normal şartlarda bu detayın hiçbir önemi yoktur.

Ancak her alanda hızla ve yoğun bir şekilde kutuplaşan, iktidar ve muhalefet tarafından toplumun karpuz gibi ikiye bölündüğü ülkemizde her kesimden isimlerin bir araya gelebildiği, tek yürek olabildiği o kadar az ortam oluyordu ki bu detayı es geçemedim.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Öcalan’ın fiziki özgürlüğüne hazır mıyız? 15 Nisan 2025 | 2.599 Okunma Erdoğan sonuçtan memnun mu? 14 Nisan 2025 | 3.457 Okunma O taciz hepimizeydi! 11 Nisan 2025 | 1.023 Okunma Gençlerin hayatını kim karartıyor? 10 Nisan 2025 | 694 Okunma Erdoğan saldırmaya, biz de direnmeye devam ediyoruz 09 Nisan 2025 | 1.103 Okunma