Elif Çakır Karar Gazetesi

Bu bir skandalsa, skandalın sorumlusu kim?

Aslında bugün AK Parti’nin seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere toplandığı, belki de tarihinde ilk kez “tatsız tuzsuz ve baya gerilimli” geçen Kızılcahamam kampını...

05 Haziran 2024 | 2.196 okunma

Aslında bugün AK Parti’nin seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere toplandığı, belki de tarihinde ilk kez “tatsız tuzsuz ve baya gerilimli” geçen Kızılcahamam kampını yazacaktım. Yazılmaya, üzerinde konuşulmaya değer çünkü.

Hürriyet’ten Ebru Karatosun’un haberine göre, mesela toplantıda söz alan bir milletvekili “Samimiyetsizlik kurumsallaştı. Tuzu kuru diye beyaz Türkleri eleştiriyorduk şimdi beyaz Müslümanlar çıktı” demiş. Mesela söz alan eski bir bakan partilerinin yaptığı ittifakların fayda mı zarar getirdiğini sorgulamış. Bir başka milletvekili “halktan kopulduğu ve partinin bürokratikleştiği” tespitinde bulunmuş.

Gazetepencere’den Nuray Babacan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın “Biz elimizden geleni yaptık, ekonomi etkili oldu” sözlerinin salonda homurdanmalara neden olduğunu, yine Ala’nın “5-6 alanda reform yapsaydık seçimi alırdık. Ama biz bunları yapacağız ve 2028 seçimlerini alacağız” sözlerinin karşılık bulmadığını, alkış almadığını, milletvekillerinin kamptan memnun kalmadığını, gerçek anlamda bir seçim analizi yapılmadığını düşündüklerini yazdı.

Ayrıca...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin asıl yüzsüzlerini açıklayın… 04 Eylül 2024 | 1.403 Okunma Hukuk sisteminin millisi gayri millisi olur mu? 03 Eylül 2024 | 420 Okunma Kemal Kılıçdaroğlu suçluyu mu övdü? 30 Ağustos 2024 | 240 Okunma Erdoğan'ın büyüsü CB Sistemi'nde bozuldu 28 Ağustos 2024 | 2.923 Okunma Mehmet Şimşek istifa etmedi ama tedirgin 23 Ağustos 2024 | 980 Okunma