Elif Çakır Karar Gazetesi

Devletimizin bakarkörlüğü!

21 Ağustos tarihinde kaybolan sekiz yaşındaki küçük Narin’i bulmak için “bütün imkanlarını seferber eden devletimiz” nihayet gözünün önündeki Narin’i buldu, ama bir çuvalın...

10 Eylül 2024 | 0 okunma

21 Ağustos tarihinde kaybolan sekiz yaşındaki küçük Narin’i bulmak için “bütün imkanlarını seferber eden devletimiz” nihayet gözünün önündeki Narin’i buldu, ama bir çuvalın içindeki cansız bedenini.

İnsanlıktan nasibini almayan cani ya da caniler o küçücük, hayat dolu Narin’i öldürmüşler, bir çuvalın içine koymuşlar ve Eğertutmaz Deresinin yatağına bırakmışlar.

Otopsi tutanağına göre çürümeden dolayı ölüm zamanına ilişkin bilgiler henüz net değil. Ama ön otopsi raporuna göre Narin’in boynunda boğma izi var ve 15 gün suda kalmış. Kapsamlı otopsi raporuyla Narin’in istismara uğrayıp uğramadığı, ölüm zamanı gibi bilgiler netleşecek.

Cinayete ilişkin soruşturma, Narin’in yedi yıl önce de dokuz yaşındaki engelli olan ablasının “merdivenden düşerek” hayatını kaybettiğini ortaya çıkardı.

Aile, çevreye dokuz yaşındaki kızlarının ölüm sebebini “merdivenden düşme” olarak söylemişler.

Nasıl bir güçleri varsa otopsi falan yapılmadan bir şekilde konuyu kapatmışlar!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir ekonomist olarak Bilal Erdoğan’ın EYT eleştirisi… 18 Eylül 2024 | 3.552 Okunma Narin’in neden öldürüldüğünü ortaya çıkarın artık… 17 Eylül 2024 | 477 Okunma Tasarruf tedbirleri kapsamında Maliye’nin radarına boşanmış kadınlar girdi! 12 Eylül 2024 | 1.047 Okunma Devletimizin bakarkörlüğü! 10 Eylül 2024 | 815 Okunma Türkiye’nin asıl yüzsüzlerini açıklayın… 04 Eylül 2024 | 1.408 Okunma