Elif Çakır Karar Gazetesi

Gözaltına mı alındım, emniyete davet mi edildim?

Öncelikli olarak şunu ifade edeyim ki, 28 Eylül’ü 29 Eylül’e bağlayan saatlerde yaşadıklarım trajikomikti. Merhum Aziz Nesin hayatta olsaydı o gece yaşadıklarımın hikayesini kesinlikle yazardı. Aziz...

01 Ekim 2024 | 0 okunma

Öncelikli olarak şunu ifade edeyim ki, 28 Eylül’ü 29 Eylül’e bağlayan saatlerde yaşadıklarım trajikomikti. Merhum Aziz Nesin hayatta olsaydı o gece yaşadıklarımın hikayesini kesinlikle yazardı. Aziz Nesin’in bütün hikayelerini okuyan biri olarak şunu söylemeliyim ki bu hadise onun jübile hikayesi olurdu.

Bursa Çekirge’ye gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras ve Sevil Kiras’ın çok sevgili kızları, benim adaşım güzel Elifimizin düğün töreni için geldim. Çok güzel bir düğündü ama keyifli günümüz maalesef klişe söylemle karakolda neticelendirerek, günümüzü zehir edildi.

Şimdi mevzuya gelelim.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ve Bursa Valiliği dün gün boyu uzun uzun düşündü, taşındı ve gece yarısı nihayet Bursa Çekirge’de gözaltına alınmam, mevcutlu olarak emniyette götürülmem ve kötü muameleye maruz kalmamla ilgili yaptıkları açıklama ortada.

Bursa Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü 4 şey söylüyor:

“İsim benzerliği oldu, gözaltı yok, emniyete davet ettik. Elif Çakır isimli şahsa nezaket çerçevesince davranıldı.”

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gözaltına mı alındım, emniyete davet mi edildim? 01 Ekim 2024 | 3.632 Okunma Cezasızlık toplumu ve bugünkü hukuk anlayışı: Yok kanun, yap kanun! 27 Eylül 2024 | 325 Okunma Suçun kaydını alan ve dışarıya bırakan bir infaz sistemiz var… 25 Eylül 2024 | 644 Okunma Türkiye beklemede: Suriye hazır olunca barışacağız… 24 Eylül 2024 | 362 Okunma Bir ekonomist olarak Bilal Erdoğan’ın EYT eleştirisi… 18 Eylül 2024 | 3.649 Okunma