Fatih Selek Türkiye Gazetesi

Güven bunalımı yaşıyoruz

Her gün yeni bir skandala uyanıyoruz. Neye şaşıracağımızı şaşırdık! Son yirmi yılda bu kadar yolsuzluk, dolandırıcılık, uğursuzluk içerikli adi haber bombardımanına...

21 Ekim 2024 | 0 okunma

Her gün yeni bir skandala uyanıyoruz. Neye şaşıracağımızı şaşırdık! Son yirmi yılda bu kadar yolsuzluk, dolandırıcılık, uğursuzluk içerikli adi haber bombardımanına uğradığımızı hatırlamıyorum. Haberlere bakılırsa çürümüşlük girdabının içinde debeleniyoruz.

Geçen hafta gıdada hile yapıp insanların sağlığıyla oynayanları konuşurken birden bazı özel hastanelerdeki skandallarla sarsıldık. Vicdansız hekimler devletten para kaçırmak için, milletin yeni doğmuş sağlıklı bebeklerini yoğun bakıma alıp öldürmüşler. Hem de dalga geçe geçe!.. Olaya karışan hastanelerden biri eski sağlık bakanının. Çete lideri PKK'dan hüküm giymiş terör yandaşı. Ortakları belediyelerde daire başkanı, komisyon reisi... Dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın bu çok büyük, sansasyonel bir olay.

Sağlık Bakanlığı, olayı Mayıs 2023'ten beri bildiklerini, düğmeye kendilerinin bastığını açıkladı. Bakan, "Bir tane CİMER başvurusuyla çeteyi çökerttik" dedi. Oysa bu övünülecek bir şey değil. Ya vatandaş o ihbarı yapmasaydı?

Muhtemelen çete bebeklere kıymaya devam edeceklerdi...

Bazı...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Güven bunalımı yaşıyoruz 21 Ekim 2024 | 203 Okunma Köfteci YouTube! 14 Ekim 2024 | 730 Okunma Utanmazlık çağı! 07 Ekim 2024 | 217 Okunma Dünya savaşı geliyor bunların derdi çarşaf! 30 Eylül 2024 | 955 Okunma Dilan'dan, Şahan'dan, Dilruba'dan adalet dersi dinlemek! 23 Eylül 2024 | 1.514 Okunma