Fatih Selek Türkiye Gazetesi

Tecrübe ettik ki...

-Elâzığ merkezli 6,8 büyüklüğündeki  deprem Türkiye’nin zor zamanlarda nasıl tek yürek olduğunu gösterdi.

27 Ocak 2020 | 2.105 okunma
-Sınır ötesi operasyonların devletimizin ve sivil toplum kurumlarımızın imkân ve kabiliyetini güçlendirdiğini, afet bölgesinde çok geçmeden ulaşılabildiğini ispatladı.
-Sosyal medyanın iyi şeyler için kullanıldığında nasıl faydalı olduğunu ama ağzı lağım kokan provokatörler yüzünden illete dönüştüğünü ortaya çıkardı.
-Dağda bayırda çektiğini reklam eden GSM şirketlerinin daha çok çalışması gerektiğini meydana serdi.
-Türkiye’yi kentsel dönüşümün ne kadar hayati olduğu gerçeğiyle bir defa daha yüzleştirdi.
 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Saraçhane: 27 yıl sonra iki fotoğraf 31 Mart 2025 | 456 Okunma Büyük temiz eller operasyonu! 24 Mart 2025 | 287 Okunma Yeni medya 'duvar'a çarptı 17 Mart 2025 | 190 Okunma Medyanın mezhepçiliği 10 Mart 2025 | 194 Okunma Yerli ve millî bildiklerimiz böyle olursa... 03 Mart 2025 | 276 Okunma