Fehmi Koru Fehmi Koru

Hafize Gaye Erkan daha fazla gecikmeden affını istedi.. Mehmet Şimşek de gün sayıyor olabilir mi?

Merkez Bankası’nın dokuz ay önce atanmış başkanı Hafize Gaye Erkan, dün, yeni dönemde adet olduğu üzere, istifasını ‘affımı istiyorum’ diye duyurarak, görevini bıraktı. Bazıları...

03 Şubat 2024 | 3.398 okunma

Merkez Bankası’nın dokuz ay önce atanmış başkanı Hafize Gaye Erkan, dün, yeni dönemde adet olduğu üzere, istifasını ‘affımı istiyorum’ diye duyurarak, görevini bıraktı.

Bazıları için beklenmedik bir gelişme bu.

Kendisinin yönetim tarzıyla ilgili hoşa gitmeyen haberler ortalığı sardığında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yaptığı bir konuşma ile, atadığı başkana sahip çıktığı genel olarak benimsenmişti.

Galiba farklı düşünen nadir yorumculardandım.

Aynı zamanda okurum da olan yakınlarım, “Mutlaka belirtmelisin” dedikleri için, o konuşmanın ardından burada yazdığım yazının ilgili bölümünü paylaşayım:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti genel başkanı olarak, partisinin Ankara il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı toplantıda, yorumculara göre, Merkez Bankası’yla ilgili gelişme üzerine de konuştu.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kurultayını da yaptı Özgür Özel.. Ya sonra? 08 Eylül 2024 | 37 Okunma Türkiye kendisine yeni ittifak arıyor… İyi de ne için? 06 Eylül 2024 | 1.116 Okunma Kırılgan siyasi zemin üzerinde her olay iktidarı rahatsız eder 05 Eylül 2024 | 2.574 Okunma Müjdeleri dinlerken… Acaba Şimşek ne zaman gidecek? 03 Eylül 2024 | 2.094 Okunma Değişmeye çalışan CHP ile değişen AK Parti karşı karşıya… 01 Eylül 2024 | 988 Okunma