Fuat Uğur Gazeteoku

Hareketlenen İran ve İsrail aparatları, İran’ın korkusu ve iktidarın algı yönetimi!

Seçim sonrasında çok enteresan gelişmeler yaşanıyor. Aslında seçim öncesinde mayalandırılmış oluşumlar aniden harekete geçirildi. “Hamas bir terör örgütüdür” diyen CHP’nin...

09 Nisan 2024 | 3.215 okunma

Seçim sonrasında çok enteresan gelişmeler yaşanıyor. Aslında seçim öncesinde mayalandırılmış oluşumlar aniden harekete geçirildi.

“Hamas bir terör örgütüdür” diyen CHP’nin ve Genel Başkanı Özgür Özel’in “Ben erken seçim istemiyorum, erken seçime halk karar verir” demesinden sonra “halk biziz” demeye soyunan FETÖ, MOSSAD ve PKK köpeklerine İsrail ve İran’ın aparatları da eklendi.

Özgür Özel seçim öncesi “İnsanları sokaklara dökeceğiz, gerekirse emeklileri kışkırtacağız” diye boşuna konuşturulmadı.

Erken seçime halk karar verecekmiş ya, Halk onlar olacak herhalde.

Çözüm sürecinden sonra PKK’nın hiçbir sokak eylemi çağrısına halk katılmadı. Ama bu tutum, Abdullah Zeydan denilen PKK’lı tükürükçü Lama’nın üzerinden yargı-YSK eliyle pişirilen tezgâhla değiştirildi. Van’ı, Diyarbakır’ı bırakın, Manisa’da bile sokak eylemleri yapıldı.

Ve önceki gün İstiklâl Caddesi’nde yaşanan olaylar.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şiddeti kaynağında kurutmak; KIRIK PENCERE YÖNTEMİ 10 Ekim 2024 | 1.527 Okunma Çocuklar Tarkan’ın umurunda bile değilsiniz 08 Ekim 2024 | 135 Okunma Yabancı okullar, BEYİN GÖÇÜ ve efendilerine dönüşmek isteyen melezlerin atipik sürü davranışı 18 Nisan 2024 | 50 Okunma Bayram bitti, artık Mehmet Şimşek rüzgârı esecek! Sürprizlere hazır olun… 16 Nisan 2024 | 7.992 Okunma İsrail’le ticaret ve “Jet gibi açıklama” 11 Nisan 2024 | 2.705 Okunma