Fuat Uğur TV100

Var Sayın Cumhurbaşkanım!

Önceki gün X hesabından özeleştiri de içeren bir paylaşım yaptı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan. Cümlelerine son dönemdeki üzücü hadiselerin milletimizin kendini güvende hissetmemesine, adaletin tecellisi...

12 Ekim 2024 | 1.216 okunma

Önceki gün X hesabından özeleştiri de içeren bir paylaşım yaptı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan.

Cümlelerine son dönemdeki üzücü hadiselerin milletimizin kendini güvende hissetmemesine, adaletin tecellisi konusunda tereddüde düşmesine sebebiyet verdiğini, bir kadın polisimizin ve genç kızlarımızın vahşice katledilmelerine halkın haklı olarak tepki gösterdiğini belirterek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şu sözleri çok çarpıcıydı:

Emniyet Teşkilatımız içinde bir zafiyet varsa neşteri vurup bunu gidereceğiz. Adalet sistemimizde tıkanıklık veya yanlışlık varsa neşteri vurup Allah’ın izniyle onu da çözüme kavuşturacağız. Medyada ve sosyal medyada suça özendirme, suçu teşvik etmede sorun varsa gerekli müdahalede bulunacağız.”

Zafiyet, tıkanıklık, suça özendirme, suçu teşvik etme ve yanlışlıklar var Sayın Cumhurbaşkanım.

Hem de ziyadesiyle.

Üstelik AK Parti iktidarında, 22 yıllık dönemde yapılan onca iyileştirmeye, çıkarılan yasalara, yönetmeliklere, kurumların dizaynına yönelik yapılan çalışmalara rağmen var.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Baltayı taşa vurdunuz Sayın Şimşek... 17 Ekim 2024 | 7.317 Okunma Ekrem mi Mansur mu! TÜSİAD’ın uzaktan desteklediği araştırmadan manidar sonuçlar 15 Ekim 2024 | 3.044 Okunma Var Sayın Cumhurbaşkanım! 12 Ekim 2024 | 3.561 Okunma Şiddeti kaynağında kurutmak; KIRIK PENCERE YÖNTEMİ 10 Ekim 2024 | 1.808 Okunma Çocuklar Tarkan’ın umurunda bile değilsiniz 08 Ekim 2024 | 184 Okunma