Hilal Kaplan Sabah Gazetesi

Bir Ayşenur geçti..

Daha 26 yaşında pırıl pırıl bir gençti. Washington Üniversitesi'nde çift dal yapıp mezun olmuştu. Ailesi ile 25 yıldır ABD'de yaşadığı için Türk vatandaşlığı ile birlikte...

11 Eylül 2024 | 0 okunma

Daha 26 yaşında pırıl pırıl bir gençti. Washington Üniversitesi'nde çift dal yapıp mezun olmuştu. Ailesi ile 25 yıldır ABD'de yaşadığı için Türk vatandaşlığı ile birlikte ABD vatandaşlığı da vardı. Yani "Avrupa'da yaşamak için necaset olmaya hazırım" diyenlerin hayalini kurduğu bir hayatı vardı.
Ancak Ayşenur Ezgi Eygi, yurt dışına kapağı atıp rahat etmeyi hayal edenlerden bambaşka bir hayatın sahibiydi. Siyonist terör örgütü İsrail tarafından şehit edildiği Batı Şeria'ya daha yeni gelmişti.
Filistin'e gelmeden önce Türkiye'deki akrabalarını ziyaret etmiş, onlara Ürdün'deki "BM toplantısına katılacağını" söylemişti. Türkiye'deki akrabaları "Belki karşı çıkarız diye bize Filistin'e gideceğini söylemedi" diyor. Ayşenur'un Myanmar'a Müslümanların hakkını korumak için gittiğini, mültecilerin haklarını korumak için İtalya'ya da gittiğini ekliyor.
Ayşenur Ezgi Eygi, parlak gülümsemesini kalbinin temizliğinden ve kendi sırtına yüklediği misyonundan almış bir kahraman. Bu yıl mezun olurken sahneye Filistin'e destek mesajı ile çıktığı videoyu izlerseniz kendisinden nasıl emin olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorsunuz.
Siyonist lobinin İsrail karşıtı eylem yapan üniversite...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uluslararası mafya düzeni 18 Eylül 2024 | 233 Okunma O SİHA raporu.. 17 Eylül 2024 | 333 Okunma Dursun bu hayâsızca akın! 13 Eylül 2024 | 141 Okunma Bir Ayşenur geçti.. 11 Eylül 2024 | 246 Okunma Millî Maarif Modeline sahip çıkmak gerekir 10 Eylül 2024 | 165 Okunma