Hilal Kaplan Sabah Gazetesi

Esas gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, terör örgütü İsrail'in Lübnan'dan sonraki hedefinin Türkiye olduğunu açıklaması gündemi bir anda değiştirdi. Türkiye'de "muhalifliği", ülke...

04 Ekim 2024 | 995 okunma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, terör örgütü İsrail'in Lübnan'dan sonraki hedefinin Türkiye olduğunu açıklaması gündemi bir anda değiştirdi.
Türkiye'de "muhalifliği", ülke çıkarlarına da muhaliflik zanneden bazı isimler yaptıkları yorumlarda "Erdoğan'ın siyaseten tıkandığı için gündemi değiştirmeye çalıştığını" iddia etti.
Onların bu iddiasının dolaşıma sokulduğu sırada, CHP'ye verdikleri destekle bilinen anket şirketleri bile açıkladıkları yeni anket çalışmalarında AK Parti'nin yerel seçimler sonrası kendisini topladığını ve kaybettiği seçmenlerini geri kazandığını söylüyordu.
Erdoğan düşmanlığını gizlemeyen bazı yorumcular da bu anket sonuçlarına katıldıklarını açıkladı. Yani Türkiye muhaliflerinin bu iddiası boşa çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamasıyla beraber sosyal medyada tekrar gündem olan bir videoda ABD ordusunda görev yapmış eski Albay Douglas McGregor'un ağustos ayı içerisinde yaptığı bir açıklama çok konuşuldu.
Douglas McGregor, "İsrail...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Esas gündem 04 Ekim 2024 | 1.166 Okunma İsrail, Türkiye’ye saldıracak mı? 02 Ekim 2024 | 913 Okunma Durra’dan bugüne.. 01 Ekim 2024 | 161 Okunma Hanımefendi’nin sömürge karşıtı duruşu 27 Eylül 2024 | 2.723 Okunma Erdoğan, BM’de İsrail’i mahkûm etti 25 Eylül 2024 | 480 Okunma