Hilal Kaplan Sabah Gazetesi

İsrail, Türkiye’ye saldıracak mı?

Terör örgütü İsrail, Filistin topraklarındaki soykırım faaliyetlerinden sonra Lübnan'a yönelik saldırılarını hızlandırdı. Lübnan topraklarını işgal etmeyi kafasına koyan...

02 Ekim 2024 | 0 okunma

Terör örgütü İsrail, Filistin topraklarındaki soykırım faaliyetlerinden sonra Lübnan'a yönelik saldırılarını hızlandırdı. Lübnan topraklarını işgal etmeyi kafasına koyan İsrailli teröristler, saldırılarla eşzamanlı olarak "yerleşim yerleri" adını verdikleri terör üslerinin reklamlarını bile yayınlamaya başladı.
Lübnan'a yönelik saldırıların arttığı dönemde Türkiye'de gündem "İsrail'in Türkiye'ye de saldırıp saldırmayacağı" konusu oldu. Öncelikle bu tartışmayı garipsediğimi söylemek zorundayım. "İsrail, Türkiye'ye saldıracak mı?" sorusu bence baştan yanlış sorulmuş bir sorudur. Çünkü terör örgütü İsrail, yıllardır taşeronu PKK aracılığıyla zaten bize saldırmaktaydı.
Bununla da yetinmeyip ABD'deki lobicileriyle Türkiye aleyhine kararlar aldırmak için var gücüyle çalışmaktaydı. 7 Ekim'den bu yana iyice zıvanadan çıkan İsrailli teröristlerden Ofer Levi'nin Netanyahu'ya ülkemize atom bombası atılması çağrısını yaptığı bir vasattan bahsediyoruz.
Ayrıca teröristbaşı Binyamin Netanyahu'nun...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Esas gündem 04 Ekim 2024 | 1.167 Okunma İsrail, Türkiye’ye saldıracak mı? 02 Ekim 2024 | 913 Okunma Durra’dan bugüne.. 01 Ekim 2024 | 161 Okunma Hanımefendi’nin sömürge karşıtı duruşu 27 Eylül 2024 | 2.723 Okunma Erdoğan, BM’de İsrail’i mahkûm etti 25 Eylül 2024 | 480 Okunma