Melih Altınok Sabah Gazetesi

Ergen kartolozlar voleybol maçında

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD ile oynadığı karşılaşmanın canlı yayınında ekranlara gelen bir kadının görüntüsü sosyal medyada elden ele yayıldı. Hadi, hormonlarının...

08 Haziran 2024 | 680 okunma

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD ile oynadığı karşılaşmanın canlı yayınında ekranlara gelen bir kadının görüntüsü sosyal medyada elden ele yayıldı.
Hadi, hormonlarının kontrolündeki ergenlerin bir kadının derin dekoltesine takılmasını anlarız. Ancak medyanın kart horozlarının, koca koca siyasetçilerin ağızlarından akan sular eşliğinde yaptığı yorumlara ne buyurulur?
Günlerce kahkahalar eşliğinde, habersiz şekilde çekilmiş görüntüleri üzerinden bir kadını lime lime ettiler. Kocasını da işin içine katıp insanları teşhir ettiler.



Yozdil gibi geçkin ergenlerin bir motivasyonu da görüntülerin TRT'de yayınlanmasıydı.
Zira TRT tartışmalar büyünce, "Canlı yayında ekranlara istenmeyen bir görüntü gelmiştir. Biz ve maçı yayınlayan tüm yayın mecraları, ABD'li yayın kuruluşunun ilettiği bu görüntüleri müdahale imkânı olmaksızın ekrana yansıtmıştır" şeklinde bir açıklama yaptı.
Hiçbir şey demeseler...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dilan ve Engin Polat davasından kimse ders almamış 07 Eylül 2024 | 813 Okunma Nanik muhalefeti 06 Eylül 2024 | 249 Okunma Ondan sonra bir erken seçim daha... 04 Eylül 2024 | 1.689 Okunma Mansur Yavaş adını duymak bile Soner’i hoplatmaya yetiyor 02 Eylül 2024 | 2.203 Okunma Hoşgörüden anladığınız bu mu Özgür Bey 01 Eylül 2024 | 462 Okunma