Melih Altınok Sabah Gazetesi

Teferruat

Aziz Yıldırım ve Ali Koç önce NOW TV'ye çıkmak istemişler. Kanaldan yapılan açıklamaya göre taraflar önce moderatör istememişler. Ardından 'Moderatör olsun ama soru sormasın' demişler. Genel...

10 Haziran 2024 | 578 okunma

Aziz Yıldırım ve Ali Koç önce NOW TV'ye çıkmak istemişler. Kanaldan yapılan açıklamaya göre taraflar önce moderatör istememişler. Ardından 'Moderatör olsun ama soru sormasın' demişler. Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk teklifi kabul etmeyince de yayın iptal olmuş. Kimileri de Aziz Yıldırım'ın istemediğini söylüyor.
Bunun üzerine Kenan Tekdağ bütün şartları kabul edince ikili Habertürk'e çıkmış.
Evet reyting aldılar. Ama ekrana çıkardıkları muhabirini de peşlerine taktıkları siyah takım elbiseli adamlarla birlikte stüdyoya çöken iki zenginin kaykılarak raconlaşmasına kurban ettiler.



Görüntülere denk gelmişsinizdir. Ayrıntı vererek kimseyi rencide etmek istemiyorum. Ama sorun moderatöre soru sordurulmamasından ibaret değil. Taraflar kabul ettikten sonra böyle bir format tabii ki olabilir.
Sözünü ettiğim, istediklerinde kanal kapatan, yayın yıkan iki güçlü...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dilan ve Engin Polat davasından kimse ders almamış 07 Eylül 2024 | 818 Okunma Nanik muhalefeti 06 Eylül 2024 | 249 Okunma Ondan sonra bir erken seçim daha... 04 Eylül 2024 | 1.689 Okunma Mansur Yavaş adını duymak bile Soner’i hoplatmaya yetiyor 02 Eylül 2024 | 2.203 Okunma Hoşgörüden anladığınız bu mu Özgür Bey 01 Eylül 2024 | 462 Okunma