Nedim Şener Hürriyet Gazetesi

FETÖ’cü hainlere merhamet ve mücadelede rehavet, şehitlere ihanettir

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener'in bugünkü (15.07.2022)''FETÖ’cü hainlere merhamet ve mücadelede rehavet, şehitlere ihanettir'' başlıklı yazısı.

15 Temmuz 2022 | 1.436 okunma

Tam altı yıl geçti, tarihte ne öyle bir ihanet ne de ihanete karşı böylesine onurlu bir direniş görüldü. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli üniformasını üzerine geçirmiş Fetullahçı Terör Örgütü mensupları, hem örgütsel çıkarları hem de uşaklığını yaptıkları Amerika Birleşik Devletleri’nin amaçları doğrultusunda demokrasiyi askıya alıp ülkenin “anahtarlarını” da emperyalist sahiplerine teslim edeceklerdi.

Ama hiç hesaba katmadıkları bir güç vardı: Türk milletinin iradesi...

Milyonlarcası hiçbir çağrı beklemeden saat 21.30’dan itibaren darbecilere karşı direnmek için yollara çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla gece yarısından sonra milyonlara milyonlar katıldı. 252 şehidimiz, 2 bin 500’den fazla yaralımızla 24 saat geçmeden darbe bastırıldı. Geriye şehitlerimizin, gazilerimizin acıları, uçakla bombalanmış TBMM, ihanete uğramış bir millet, ihanetin bedelini ödetmekte kararlı yaralı bir devlet kaldı.

Bugün yürütülen soruşturmalar, açılan davalar ve sonuçları hakkında çok miktarda haber okuyacak, görüntü izleyeceksiniz.

NE UNUTMAK NE ACIMAK

Ben altıncı yılda başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Takip edenler bilir; Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’cüler için “Acımayın yoksa acınacak hale gelirsiniz” dediğinde, “Biz insanız, acıma duygusundan yoksun olamıyoruz” diye düşünüp aynı cümleyi gazete yazılarımda ve TV programlarında şöyle ifade ederdim: “Biz insanız, acıma duygusu bize ait; ama unutmamalıyız, asıl unutursak işte o zaman acınacak hale geliriz” diyordum.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’li milletvekili T.A. 200 bin doları almış “Rüşvetin belgesi olur” diye senedi imzalamamış 07 Nisan 2025 | 4.466 Okunma Mahkemenin tahliye kararını durdurma karşılığı 500 bin dolarlık rüşvet pazarlığı 04 Nisan 2025 | 63.031 Okunma İmamoğlu’nun Beylikdüzü’ndeki yardımcısı rüşvet çarkını anlattı... 10 yıldır aynı yöntem aynı kadro 02 Nisan 2025 | 5.503 Okunma 6 milyon TL ve 13 dairelik rüşveti anlattı serbest kaldı 31 Mart 2025 | 4.558 Okunma “Rüşvetin belgesi mi olur?” derken rüşvetin villası oldu; Rüşvetin sembolü üç villa 28 Mart 2025 | 7.208 Okunma