Nedim Şener Hürriyet Gazetesi

TBMM’yi bombalayan FETÖ ile ‘barış’ diyenler; 253 şehidin kanı üzerinize olsun

FETULLAHÇI Terör Örgütü elebaşı Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen’in açıklamaları sözde “barış güvercinlerini” yine havalandırdı.

12 Haziran 2024 | 4.163 okunma

PKK terör örgütü de ne zaman sıkışsa yine sözde barış laflarıyla ortaya çıkanlar gibi bu kez de başkaları fırsatı kaçırmadı.

Oysa “barış” ya da “af” değil “hesaplaşma” peşinde olan FETÖ’cülerin sanki böyle bir talepleri varmış gibi yazıp çizenleri ya gaflet ya delalet ya da ihanet içinde olanlar diye üçe ayırmak gerekir. Üçünün bu ülkeyi götüreceği sonuç değişmez; haine merhamet, şehitlere ve vatana ihanettir.

Barış denilen şey ancak, FETÖ’cülerin suçlarını itirafı, halen sürdürdükleri ihanetten vazgeçmeleri ve cezalarını çekip herkes gibi toplum içine karışmaları ile mümkün.

Masum” denilen tabandan kaçı FETÖ içinde olduğu için pişman? Cevap vereyim; sıfır...

GÜLEN’İN DARBE İTİRAFI

Ebuseleme Gülen’in, FETÖ elebaşının 15 Temmuz darbe girişiminden 2.5 ay önce “Arkadaşlar bir şey düşünmüş. Yakında Türkiye’deki bütün kurumlar el değiştirecek. Siz de çok önemli kurumlara geleceksiniz. Sakın bu olduğunda, bunu yapanların bizim arkadaşlar olduğunu belli etmeyin. Bulunduğunuz konumlarda mütevazı olun, renk vermeyin” demesi, Meral Akşener hakkında hazırlanan oyunu hazırlamış olması, Adil Öksüz ile görüşmesi, sadece kendi yaşadığı olaylarla ilgili tanıklarını gösteriyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’nun üniversitede yatay geçişi hülle mi hile mi? 16 Eylül 2024 | 1.782 Okunma Narin’i öldürdüler biz çürüdük: ‘Sosyolojik otopsi’ gerekli 13 Eylül 2024 | 812 Okunma Bir daha ‘oyuna gelmemek için’ MSÜ’de tüm sistem gözden geçiriliyor 09 Eylül 2024 | 3.548 Okunma MSB yanında MİT de devrede... Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M. TSK’dan istifa etti 08 Eylül 2024 | 4.226 Okunma FETÖ aklı devrede; organizatörler aranıyor 06 Eylül 2024 | 2.342 Okunma