Ömer Lekesiz Yeni Şafak Gazetesi

Kral Süleyman’ın nükteli vesveseleri

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracTürkiye’yi zor günlerin beklediği çok barizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos resepsiyonunda iç cepheyi güçlendirme çağrıları yaparak...

24 Ekim 2024 | 47 okunma

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/trac

Türkiye’yi zor günlerin beklediği çok barizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos resepsiyonunda iç cepheyi güçlendirme çağrıları yaparak “Bizi yılgınlığa düşürmeye, bizi usandırıp umutsuzluk girdabına sürüklemeye çalışanlar, işte o iç cepheyi hedef alıyor. Biz o iç cepheyi çökerttirmeyiz” demişti. Dikkat ederseniz, Cumhurbaşkanı son günlerde “kenetlenme” uyarıları da yapıyordu.

Türkiye’de ne zaman kritik bir dönemece girilse ve devletimiz ne zaman kamburlarını kesip atma yoluna koyulsa “iç cepheye” saldırılar düzenleniyor. Tek tek saymaya gerek yok.

Dün TUSAŞ’a yapılan terör saldırısını da PKK’ya silah bıraktırma hamleleri, Türkiye’nin Irak ile girdiği yeni dönem ve de İsrail’in sınırlarımıza dayandırmak istediği savaştan bağımsız, bağlantısız ele alamayız.

Alçak saldırıyı hangi terör örgütü yapmış olursa olsun; (PKK, PYD veya DEAŞ) gözümüzü, dikkatimizi arkasındaki Amerika ve İsrail’e dikmeliyiz.

Amerikan finans ve medya kurumu Bloomberg’in, Türkiye’nin "önümüzdeki 12 ay içerisinde şiddetli siyasi çalkantıların yaşanma olasılığı en yüksek ülke olarak gösterildiği analizi öylesine yayımlanmadığı da çok ortadaydı. Bu durumda, Amerikalıların durup dururken ve bir dayanak göstermeden servis ettikleri raporun altını doldurma aşamasına geçildiğini söyleyebiliriz.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kral Süleyman’ın nükteli vesveseleri 24 Ekim 2024 | 153 Okunma Yahya Sinwar’ın şehitlikle bulduğu izzete göre biz nasılız? 19 Ekim 2024 | 135 Okunma Yeni Şafak neden ‘Türkiye’nin Birikimi’dir? 10 Ekim 2024 | 20 Okunma Siyonist-Haçlı tehdidi olarak Arzımevud nedir 05 Ekim 2024 | 242 Okunma Tasavvufla aldanmak ve aldatmak 24 Eylül 2024 | 514 Okunma