Ömer Üründül Sabah Gazetesi

Kazandıran 4 altın nokta

Dünkü maç tam tahmin ettiğim gibi başladı. Mutlak kazanması gereken Fenerbahçeli futbolcular, seyirci avantajıyla bütün hırslarını ve gizli enerjilerini sahaya yansıtıyorlardı. Buna karşılık 5...

24 Eylül 2017 | 275 okunma

Dünkü maç tam tahmin ettiğim gibi başladı.
Mutlak kazanması gereken Fenerbahçeli futbolcular, seyirci avantajıyla bütün hırslarını ve gizli enerjilerini sahaya yansıtıyorlardı.
Buna karşılık 5 puan öndeki Beşiktaş, Leipzig maçını da düşünerek düşük tempoyla kontrollü anlayışı benimsiyordu.
F.Bahçe'nin penaltı golünden sonra bir süre daha durgun kalan Beşiktaş, ardından tempoyu yükselterek oyunu domine etmeye başladı. İki de önemli pozisyon buldular. Bilhassa Atiba'nın kafayla kaçırdığı inanılmazdı.
Ardından Quaresma sinirlenip arka arkaya yaptığı hareketlerle kırmızı kart görünce artık çok büyük bir avantaj F.Bahçe lehine geçmişti.
Ama devre biterken adeta harakiri yaparak 10 kişilik rakibine geniş alanda yakalanıp, Neto kırmızı kart görünce, avantaj yok oldu.
İkinci yarıda beklendiği gibi yoğun bir Beşiktaş baskısı yaşandı. Çünkü F.Bahçe hem ilk yarıdaki aşırı fiziki zorlamadan yorulmuştu hem de Beşiktaş'ın kolektif yapısı rakibinden çok daha üstündü.
F.Bahçe iyi savunma yaparak ayakta kaldı. Sonra da Beşiktaş'ın yorulduğu dönemde kazandığı penaltıyla hem farkı ikiye çıkardı hem de Beşiktaş 9 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
En-Nesyri hazır değil 16 Eylül 2024 | 410 Okunma En az koşan maçın kahramanı! 31 Ağustos 2024 | 208 Okunma Teknik sorun! 28 Ağustos 2024 | 455 Okunma İkinci yarı büyüklüğünü gösterdi 26 Ağustos 2024 | 388 Okunma İcardi’nin çıkması lazımdı 22 Ağustos 2024 | 394 Okunma