Şule Perinçek Aydınlık Gazetesi

Bölgemizdeki rüzgârları doğru okuyalım

Fransa’da erken seçimİngiltere’de erken seçim.AB seçimleri bütün AB ülkelerinde, Almanya, İtalya… yer sarsıntısına yol açtı. ABD seçimleri yaklaşıyor.Batı’nın kafası...

04 Temmuz 2024 | 1.289 okunma

Fransa’da erken seçim
İngiltere’de erken seçim.

AB seçimleri bütün AB ülkelerinde, Almanya, İtalya… yer sarsıntısına yol açtı.

ABD seçimleri yaklaşıyor.

Batı’nın kafası pek karışık.

ABD’nin ki hepten karışık.

O “her şeye muktedir”, yani her alanda iktidar sahibi, yani daha da Türkçesiyle güç sahibi, yöneticilerinin yatak odasına bile karışan, karar veren ABD derin devleti!

O ne hal öyle!!

Biden seçilirken de sağlık sorunları gündeme gelmişti. Ardında başka hesaplar aranmıştı. Kamala Harris’in önünün açılacağı planları olduğu ileri sürülmüştü.

Hâlâ mı … ne kadar anlamlı…

NE BAŞKAN, BAŞKAN NE DERİN DEVLET, DEVLET

Ama şu bir gerçek. ABD’de bir yönetim krizi ve belirsizlik yaşanıyor.

Ne başkan, başkan; ne derin devlet, devlet!

Yeni aday tartışmaları gündemde. Eski yıldızlar kırpılıyor, Obama’nın eşi Michelle olur mu acaba… diye tartışıyorlar.

İşin ilginci kötü işlerin “aracı ortağı” MOSSAD’dan da hayır yok artık. Kendi derdi büyük, bastığı zemin ayaklarının altından kayıp gidiyor. İsrail’in içinde ortalık giderek daha da karışıyor. Etme-bulma dünyası. Üstelik İsrail bu işten Netanyahu’yu kurban verip elini yıkayıp kurtulamayacak gibi görünüyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Emperyalizme ve Siyonizme karşı cephe sağlamlaşacak Başaracağız 03 Ekim 2024 | 260 Okunma Zamane karikatürleri 29 Eylül 2024 | 99 Okunma Atlantik sisteminin intihar ederken sunduğu lüks olanaklar 26 Eylül 2024 | 253 Okunma Batı’nın ayakları altında ona destek olacağımıza Asya ile birlikte koşalım 22 Eylül 2024 | 97 Okunma Şirketler kapanıyor Konkordato artıyor 19 Eylül 2024 | 221 Okunma