Talat Atilla TÜRKTIME

Erdoğan'dan iki büyük sürpriz! Celal Adan; Çarpılacağız! Özer Çiller‘i TABUTLA gömdüler!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenaze namazının kılındığı Levent‘teki Camiye ve daha sonra Kilyos’taki mezarlığa ve mezarlıktan Yeniköy'deki yalıya, Tansu hanımın...

06 Haziran 2024 | 10.092 okunma

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenaze namazının kılındığı Levent‘teki Camiye ve daha sonra Kilyos’taki mezarlığa ve mezarlıktan Yeniköy'deki yalıya, Tansu hanımın içinde olduğu araçta sadece eski İçişleri Bakanı ve bugünün İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu vardı.

Süleyman Beyin Çiller döneminin İstanbul İl Başkanı, daha sonra da DP Genel Başkanı olduğunu hatırlatayım.

Mezarlıkta da 3 siyasi vardı.
Celal Adan, Mehmet Ağar ve Süleyman Soylu... Mezarlıkta Süleyman Soylu ile Mehmet Ağar'ın yan yana gelmemeye çalıştığı dikkati çekti.
Celal Adan ve Mehmet Ağar yan yana okunan duayı dinlediler.

Cenazede Tansu Hanımın oğlu Berk Çiller ile Merkez Sağ Parti partinin yetkilileri tanışmak için sıraya girdiler.

Tansu Hanım, Levent'teki cenaze namazına katılan Demokrat Parti Genel  Başkanı Gültekin Uysal‘a mesafeli durdu.

Uysal ise mezarlıktaki törene katılmadı.

Özer Çiller’in güçlü olduğu dönemde Doğru Yol Partisi’nde siyaset yapan eski bakan ve milletvekillerinin katılımı çok düşüktü. Cenaze namazına Cihan Paçacı, Meral Akşener, Ufuk Söylemez, Faris Özdemir, Salih Çelen gibi siyasiler katıldı. Eski vekil Hüseyin Kocabıyık ile Süleyman Soylu‘nun arasındaki soğuk rüzgârlar Kilyos mezarlığında da devam etti.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP içinde bir klik toplantı yaptı; "Gerekirse Mansur Yavaş'ı hain ilan ederiz!" 08 Eylül 2024 | 163 Okunma Özgür Özel'in yayında ''Her akşam arkadaşlarla kafayı çekerim!'' sözü sansürlendi! 04 Eylül 2024 | 6.078 Okunma Ordu'nun kılıcı! Türkiye'ye bir cisim yaklaşıyor! Erdoğan, Babacan'la temasta! Peker! 02 Eylül 2024 | 5.252 Okunma İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na "Siz yeniden Genel Başkan, ben CB adayı olayım" imasında bulundu! 25 Ağustos 2024 | 2.627 Okunma Deccal geldi, Mehdi'yi bilmiyorum! Hz. Adem 7 bin yıl önce yaşadıysa, 10 bin yıllık öykü ne? 23 Ağustos 2024 | 6.178 Okunma