Talat Atilla TÜRKTIME

Türkiye; 11 ay sonra 'BASKIN SEÇİME’ gidebilir! İşte belgesi!

Yazılarımı takip edenler hatırlayabilirler. Ya da yazılarımı arşivimden görebilirler. Türkiye'yi karıştırmak isteyen terör unsurlarının özellikle Ekim-Kasım aylarında harekete geçme ihtimalinin...

24 Ekim 2024 | 0 okunma

Yazılarımı takip edenler hatırlayabilirler. Ya da yazılarımı arşivimden görebilirler. Türkiye'yi karıştırmak isteyen terör unsurlarının özellikle Ekim-Kasım aylarında harekete geçme ihtimalinin yüksek olduğunu yazmıştım. Hatta iki gün önceki yazımda kritik eylem hazırlığında olan bazı teröristlerin yakalandığını ifade ettim. (Panik havası olmasın diye bu teröristlerin canlı bomba olduğunu özellikle yazmadım...)

Maalesef dün, Tusaş'a yapılan hain saldırı hepimizin yüreğini yaktı.

Bu terör olayının gerçekleşmesini; Devlet Bahçeli'nin açıklamasının ertesi gününe denk gelmesine bağlayanlar olduğu kadar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 16. BRICS Zirvesi için Kazan'da Putin ile bir araya gelmesine, terör unsurlarının yanıtı olarak değerlendirenler de oldu.
Her iki ihtimali harmanlayanlar da...

* * *

Şu gerçek ki; MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Öcalan gelsin DEM grubunda konuşup PKK'ya silah bıraktırsın." sözlerinden sonra siyasetin ekseni değişti.

Bahçeli'nin rast gele bir açıklama yapmayacağı bilinir ama bu kadar riskli bir siyaset açılımına neden ihtiyaç duyuldu?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye; 11 ay sonra 'BASKIN SEÇİME’ gidebilir! İşte belgesi! 24 Ekim 2024 | 3.061 Okunma Eylem hazırlığında teröristler yakalandı! Erdoğan, Kurtulmuş'u aradı! Liderlere öneriler! 21 Ekim 2024 | 4.248 Okunma İmamoğlu; 2'ye 1... Ankara Temsilcisi'nin tacizinden intiharın eşiğine gelen kadın gazeteciler! 16 Ekim 2024 | 5.157 Okunma Bakanlara 'hacklenemeyen' özel telefon! Yeraltı dünyasını bir araya getiren düğün! 06 Ekim 2024 | 3.156 Okunma İngiltere Polisi; 11. CB Gül'ün eşi Hayrünissa Hanımın çantasından 3 mektubu habersiz aldı! 03 Ekim 2024 | 6.423 Okunma