Ufuk Sandık Sabah Gazetesi

Türk oto start-up’ların Frankfurt çıkarması

Otomotiv dünyasının kalbi, 12-22 Eylül tarihleri arasında Frankfurt'ta atacak. Bu yıl 68'incisi düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı'na katılan firmalar, yeni modellerini ve konseptlerini sergileyecek.

09 Eylül 2019 | 83 okunma

2015'den bu yana Frankfurt Otomobil Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen New Mobility World'de ise geleceğin otomotiv teknolojileri ve mobility konusunda çözümler getiren start-up şirketleri yeni ürünlerini tanıtacak. Otomotiv teknolojileri ve mobility konusunda dünyanın lider kuruluşlarının buluşma noktası haline gelen New Mobility World'e ilk kez Türk start-up'lar da katılıyor. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) desteğiyle fuara katılan 8 startup şirketi, fuarda otomotivin sürdürülebilir geleceği için geliştirdiği yeni çözümlerini sunma fırsatı yakalayacak. Fuarda 56 metrekarelik stant alanında çözümlerini sergileyecek olan Türk start-up'lar, batarya teknolojileri, yenilenebilir enerji sistemleri, elektrikli araç teknolojileri, arttırılmış gerçeklik ve giyilebilir yazılımlar, telematik cihazlar, robot teknolojileri ve enerji paylaşım altyapıları üzerine yeni fikirlerini tanıtacak.

100 FİRMA ARASINDAN SEÇİLDİLER

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Otomobilde değişim rüzgârı 24 Mart 2025 | 479 Okunma Elektrikli otobüste Türkiye imzası 17 Mart 2025 | 239 Okunma Elektrikli otolar 2025’e hızlı girdi 10 Mart 2025 | 300 Okunma İzmit’te elektrikli oto üretecek 03 Mart 2025 | 193 Okunma Ticaride yerlilik yüzde 27 10 Şubat 2025 | 95 Okunma