Yalçın Bayer Hürriyet Gazetesi

‘CHP ayna mahruti’li araç gibi’ 

CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Mustafa Kemal Mahallesi Barış Sitesi’ndeki ‘Beyaz Evde’ STK temsilcileri, partililer, milletvekilleri, bilim adamları gibi her meslekten, inançtan, etnikten insanlarla...

09 Temmuz 2024 | 2.385 okunma

Bu arada birebir ziyaretlerle de sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Bazen Trabzon’dan kendisini arayan ve hayatında görmediği bir vatandaşın babasının cenaze törenine katılmak için aynı gün 20 saatlik kara yolculuğu yapıyor. Bazen de kendisini bir sanayi sitesinde çay-simit, köfte ekmek ikramının ortasında buluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu beraberinde eski milletvekilleri Bülent Kuşoğlu ve Metin Lütfi Baydar olduğu halde geçtiğimiz hafta sonunda Ankara Şaşmaz Oto Sanayi’nde Pars Oto Sanayi sahipleri Kamil Uysal’ın karpuz, köfte-ekmek davetine tulumba tatlısı ikramı ile iştirak etti. Yan komşuları Sinan Terzi, Haydar Işıldak ve cuma namazı çıkışı dükkâna gelen ilgili bir kalabalıkla sohbet etti.

Sanayi esnafı, işlerinin durgunluğundan bahsetti. Bir başka usta da “Türkiye’de kimse kendi işini yapmıyor” diye dert yandı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beşiktaş Belediyesi’nde imar yolsuzlukları bitmiyor... Murat Hazinedar, CHP’ye kızgın 25 Ekim 2024 | 41 Okunma Avrupa’da siyasi güç dengesi değişiyor... ‘Kale Avrupa’ fikri yayılıyor 24 Ekim 2024 | 123 Okunma Sadece hastaneler değil, ÇEK yuvaları da ‘ellendi’... Çetenin eli siyasetin içinde 23 Ekim 2024 | 325 Okunma Yeni santral yerlerine Rusya ve Güney Kore talip... Türkiye’de nükleer santral meselesini biliyor muyuz 22 Ekim 2024 | 334 Okunma Asgari ücrette geri sayım başladı... Olası zam oranları havada uçuşuyor 18 Ekim 2024 | 87 Okunma