Yalçın Bayer Hürriyet Gazetesi

Yasası çıktı ama hâlâ silah çekiliyor

Kuşadası’nda sokak hayvanlarına çiğ et verme tartışmasında silah çekildi.

09 Ağustos 2024 | 1.242 okunma

Tatil beldesindeki Gurup Sitesi sakinlerinden eski gazeteci, programcı, sürekli Basın Kartı sahibi Alper Gültekin ile Avukat Arif Demirbağ ve eşinin arasındaki sokak hayvanlarını besleme tartışması adliyelik oldu.

Gültekin site içerisindeki evinin bulunduğu yerde çiğ etle sokak köpeklerini beslediği için bu bölgeye yerleşen başıboş hayvan sayısı da artmış. Av. Arif Karabağ, komşusu Alper Bey’e biraz daha uzakta ve tenha bir yerde bu hayvanları çiğ etle değil biraz işlem görmüş et ile beslemesini, burada gruplaşan köpeklerin çeteleştiğini, özellikle küçük çocukların ve kadınların korktuğunu ve hayvanların da zaman zaman çocuklara saldırdığını söyledi.

Bu uyarı üzerine sinirlenen Alper Gültekin, kendi eşinin de engellemeye çalışmasına rağmen evindeki bulundurma ruhsatlı silahını alıp balkona çıktı. Silahı kuran ve küfürler yağdırarak bağırıp çağıran Gültekin, Arif Karabağ’ın birinci kattaki evinin balkonunda duran eşine yönelik tetiğe basarak öldürmeye teşebbüs etti. Ancak silah ateş almadı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni santral yerlerine Rusya ve Güney Kore talip... Türkiye’de nükleer santral meselesini biliyor muyuz 22 Ekim 2024 | 261 Okunma Asgari ücrette geri sayım başladı... Olası zam oranları havada uçuşuyor 18 Ekim 2024 | 87 Okunma Meme kanseri uyarısı 17 Ekim 2024 | 98 Okunma Daron Acemoğlu kimdir? 16 Ekim 2024 | 1.096 Okunma Palamut yüz güldürüyor hamsi üzüyor 15 Ekim 2024 | 182 Okunma