Yıldıray Oğur Karar Gazetesi

Çocuklar artık neden öcülerden korkmuyor?

Dün dikkat çekici bir açık mektup yayınlandı. Artık adı AK Parti iktidarının elitleriyle birlikte anılan, Robert Koleji ile aynı puanlarla öğrenci alan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden taze mezun ve iyi...

05 Nisan 2023 | 589 okunma

Dün dikkat çekici bir açık mektup yayınlandı.

Artık adı AK Parti iktidarının elitleriyle birlikte anılan, Robert Koleji ile aynı puanlarla öğrenci alan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden taze mezun ve iyi üniversitelerde bir grup üniversite öğrencisi genç, Kemal Kılıçdaroğlu’na açık bir mektup yazarak desteklerini açıkladılar.

Mektubu yazan Kartal mezunu üniversite öğrencileri mektubun girişinde profillerini net biçimde tarif etmişler:

“Okul profilinden saparak geçmiş tüm birikimini ve arka planını elinin tersiyle iten, aykırı veya tepkisel öğrenciler değiliz. Size Kartal’ın tam ortasından sesleniyoruz.”

Yani en baştan diyorlar ki “karşınızda AK Partili ailelerin haşarı, deist, yoldan çıkmış çocukları yok, söyleyeceklerimizin değerini böyle düşüremezsiniz.”

Zaten mektuptaki İslami referanslara vukufiyet de Kartal Anadolu İmam Hatip’in iyi öğrencileri olduklarını gösteriyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Her şey 18 dakikada mı oldu? 21 Eylül 2024 | 70 Okunma Önyargılar, sızıntılar ve medya katile yardım mı ediyor? 16 Eylül 2024 | 1.990 Okunma Neden bir AK Parti’ye ihtiyaç var? 14 Eylül 2024 | 1.561 Okunma Komşu evin yangınında yumurtasını pişirmek… 11 Eylül 2024 | 766 Okunma O yemini ettiren bir dönem birincisi... 07 Eylül 2024 | 4.746 Okunma