Yıldıray Oğur Karar Gazetesi

Hangisi daha AK Partili: Arınç mı, Bahçeli mi?

Bugün AK Partililerin çoğunluğu kendilerini, çok daha “büyük ve kutlu” bir davada müttefikleri olan Bahçeli’ye, AK Parti’yi kuran üç kişiden biri olan Arınç’tan daha yakın hissediyor.

25 Kasım 2020 | 2.842 okunma

Devlet Bahçeli’nin dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmayı izlerken insanın gözü ister istemez takvime kayıyor.

2020 yılındayız ve hala böyle bir konuşma izleyebiliyoruz.

Bahçeli, Arınç’a “Çarpıklık, ahmaklık, ihanete yataklık”, Davutoğlu’na “İşbirlikçi ve iradesiz Serok Ahmet”, İmamoğlu’na “Laçka, gafilce, kendini bilmez, virüs kadar tehlikeli” dedikten sonra bütün iltifat haklarını ise cinayete azmettirmekten 20 yıl hapis yatıp afla serbest kalan, daha geçen ay tekrar bir cinayeti azmettirmekten 18 yıl hapis cezası almış, ana muhalefet liderini açıkça tehdit etmiş Çakıcı için kullandı. 

Bir de üstüne, haklarında henüz herhangi bir mahkeme kararı olmayan Kavala ve Demirtaş’la ilgili sözleri yüzünden Arınç’ı suçluyu övmekle suçladı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bunu sana ıslak mendil yapmadı! 09 Nisan 2025 | 457 Okunma Rize’den 19 Mart hasar tespit raporu 07 Nisan 2025 | 1.473 Okunma Bahçeli’den bu kez demokrasi açılımı mı? 02 Nisan 2025 | 685 Okunma Ünlü sosyologla üç saat 31 Mart 2025 | 724 Okunma Geç kalan demokratlar ülkesi… 29 Mart 2025 | 842 Okunma