Yücel Koç Türkiye Gazetesi

Bunlar bize acırlar mı?

“İsrail bize dokunmaz” algısına başlamışlar şimdi de… Müslüman Türkleri bu kadar aptal yerine koydukları, bizim bunu yiyeceğimizi düşündükleri, bizim de onlara bunu...

29 Eylül 2024 | 0 okunma

“İsrail bize dokunmaz” algısına başlamışlar şimdi de…

Müslüman Türkleri bu kadar aptal yerine koydukları, bizim bunu yiyeceğimizi düşündükleri, bizim de onlara bunu düşünebilme cesareti verdiğimiz için çok canım sıkıldı.

İsrail bize dokunmazmış…

***

İsrail’e varana kadar önce kendilerine soralım; ellerine fırsat geçince ne yapacaklarmış?

Şu gün olmuş hâlen ordu evinde başı kapalı bir kadın görünce gazetelerinin manşetine İRTİCA başlığı atanlar, sokaktaki kadınların başörtüsünü çekip almaya yeltenenler, camide namaz kılan insanlara en ağır ifadelerle hakaret edenler bu topraklarda, aramızda yaşıyor!

Koyu Türkçü kılıfına bürünüp Mossad’la gizli gizli Tel Aviv’de görüştükleri ortaya çıkanların aşırı Suriyeli düşmanlığı, sizce göçe mi, yoksa buradan gelen göçmenlerin ait oldukları dine, mezhebe mi?

Suriyeli göçmen meselesinin de insanca hal yoluna konulması, özellikle aralarına sızmış tehlikeli tiplerin ivedilikle yollanması gerektiğini bir kenara koyarak yazıyorum bunu, ki devletimiz zaten elinden geleni yapıyor.

Benim anlatmaya...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Büyük savaşa giderken iç cephede durumumuz 03 Ekim 2024 | 618 Okunma Bunlar bize acırlar mı? 29 Eylül 2024 | 274 Okunma "Dünya 5’ten büyük" demeye gelmedik 26 Eylül 2024 | 1.285 Okunma ‘İşlevini yitirmiş’ BM, merkezdeki ülke Türkiye 22 Eylül 2024 | 106 Okunma İşte bu yüzden; önce güvenlik 19 Eylül 2024 | 114 Okunma