Yücel Koç
Yücel Koç Türkiye Gazetesi

Türkiye’de Selefi tehdidi

Selefiliği beşinci mezhep olarak din dersi kitaplarına koydurmayı başaran aklı çözemezsek, FETÖ gibi AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın başına da bela olacakları muhakkak.

24 Eylül 2020 | 651 okunma

Bu konuyu Türk basınında gazetemizden çok gündeme getiren yoktur herhâlde.

Birbirinden değerli akademisyenlerimiz, hemen her hafta farklı makalelerle tehlikeye dikkat çekmekte ve okuyucularımıza, toplumumuza doğru yolu anlatmakta.

FETÖ belasından sonra coğrafyamızda en büyük tehdidi oluşturan Selefi, Vehhabi ve Şia akımlarına, birilerini rahatsız etme  pahasına ısrarla vurgu yapıyoruz.

Ve üstüne basa basa diyoruz ki: Asırlarca hilafet sancağını taşımış bir milletin içine düştüğü bu durumun izahı nedir?..

İslamiyet’le ilk şereflenenlerden olan, asırlarca dinimize büyük hizmetler yapan bu asil millet, nasıl bir boşluğa sürüklendi ki, bugün ucu dışarıda sapkın akımların tuzağına düşmekte?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Trump müdahale etmeyince Erdoğan cuntacı oldu! 10 Nisan 2025 | 265 Okunma “Çalanın yüzüne tükürülür” 06 Nisan 2025 | 468 Okunma Oyları çalabilen parayı niye çalmasın? 03 Nisan 2025 | 461 Okunma İngilizler niye CHP’yi kurtarmıyor? 30 Mart 2025 | 551 Okunma CHP’lilere her yol mubah mı? 23 Mart 2025 | 469 Okunma