Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Bu sapıkları hep birlikte yarattık

Öldürdükleri kız çocuklarını dere kenarlarına gömenler... 2 yaşındaki bebelere tecavüz edenler... Genç kızların kafalarını koparıp, surlardan atanlar... Sanki zorla bir korku evine...

10 Ekim 2024 | 0 okunma

Öldürdükleri kız çocuklarını dere kenarlarına gömenler... 2 yaşındaki bebelere tecavüz edenler... Genç kızların kafalarını koparıp, surlardan atanlar... Sanki zorla bir korku evine tıkılmış gibiyim. Ne yapsam da bir türlü çıkışı bulamıyorum. Her günün sabahında, her köşeyi döndüğümde karşıma bir başka şeytan çıkıyor.
Bütün bu olup bitenleri "denetimsiz sosyal medyanın", "mafyatik dizilerin" ya da "bilinçsiz ebeveynlerin" kucağına bırakıp olay yerini terk edemeyiz. Çünkü bu şeytanların yollarına taşları el birliğiyle döşedik.



Çocukları televizyonların, cep telefonlarının, tabletlerin önüne el frenlerini çekmeden biz park ettik. Denetim görevini hep devlete bıraktık. Çocuklarımızın zihnine ve ruhuna sevgi ve merhametin yerine parayı biz yerleştirdik. İmanı, vicdanı, saygıyı, sevgiyi keşfetmeleri için önlerine ışık tutmadık. Bu yüzden el yordamıyla yürüdükleri o karanlıkta önlerine ilk kim çıkarsa ona tutundular, onun peşinden gittiler.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Benim başkanım işte böyle olmalı 13 Ekim 2024 | 166 Okunma Bir kez daha gündem yarattık 12 Ekim 2024 | 140 Okunma Gençlerimizi Teknofest kurtarır 11 Ekim 2024 | 110 Okunma Bu sapıkları hep birlikte yarattık 10 Ekim 2024 | 267 Okunma Arabeskin babalarının babalıkla imtihanı 09 Ekim 2024 | 437 Okunma