Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Nedir bu bebelerin çektiği?

Daha Narin kızımıza ve Sıla bebeğimize yapılanların acısı ciğerlerimizde göz göz yanarken bu kez bir başka eziyet gören bebek Esra Erol'un atv'deki programında ortaya çıktı. Esra Erol'da programına...

19 Eylül 2024 | 0 okunma

Daha Narin kızımıza ve Sıla bebeğimize yapılanların acısı ciğerlerimizde göz göz yanarken bu kez bir başka eziyet gören bebek Esra Erol'un atv'deki programında ortaya çıktı.
Esra Erol'da programına katılan Dilek Arı, eşinin çocuğuna kötü davrandığını söyleyerek isyanını dile getirmişti. Fakat gerçekler canlı yayında ortaya çıktı. Yayına verilen 1,5 yaşındaki bebeğin alkol şişesi tuttuğu hatta alkol şişesini ağzına aldığı o görüntüler büyük tepkilere yol açtı.
Erol, küçük bebeğin elindeki alkol şişeleri ve yanındaki izmaritleri görünce şok yaşadı. Ancak anne ve baba "İçi boştu" diyerek durumu normalleştirmeye çalıştı.




Öte yandan yayına bağlanan bir kişi, kan donduran bir ihbarda bulundu: "Arı çifti çocuklarının eline alkol şişesi vermekle kalmıyor, çocuklar uyusun diye alkol de içiriyorlar." O anları ihbar kabul eden emniyet güçleri stüdyoya gelerek çifti gözaltına aldı.
Şeytanlar, dünyanın en masum en savunmasız varlıklarını, bebekleri hedef alıyorlar. Çünkü çocuk demek, gelecek...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nedir bu bebelerin çektiği? 19 Eylül 2024 | 156 Okunma Milli sıkıntımız: Coğrafya 18 Eylül 2024 | 125 Okunma “Benim 10 fabrikam var, bana dokunamazsınız!..” 17 Eylül 2024 | 1.083 Okunma Sıkıysa burada hayatta kal Bear Gryils 15 Eylül 2024 | 95 Okunma Okurlarımız ‘idam’ istiyor 14 Eylül 2024 | 96 Okunma