Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Ver parayı al ödülü

Şu ödül organizasyonlarının bu kadar ayağa düşeceği ölsem aklıma gelmezdi. Artık ödüller sosyal medyada resmen satılıyor. Instagram'da görünce gözlerime inanamadım. Kerameti kendinden menkul bir...

29 Eylül 2024 | 0 okunma

Şu ödül organizasyonlarının bu kadar ayağa düşeceği ölsem aklıma gelmezdi. Artık ödüller sosyal medyada resmen satılıyor.
Instagram'da görünce gözlerime inanamadım. Kerameti kendinden menkul bir firma, sözde Türkiye'nin en prestijli (!) ödül gecesini düzenlemiş. Bunu da sosyal medyada "Çırağan Sarayı'nda ödül almak ister misiniz?" diye başlayan bir tanıtım filmiyle satışa (!) sunmuş. Ödüller ise şu cümlelerle pazarlanıyor:



"Özge Ulusoy ve Demet Şener'in sunacağı, Şevval Sam'ın konser vereceği Türkiye'nin en prestijli ödül gecesi 23 Ekim'de Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek. Törende sanat ve iş dünyasının önemli isimleriyle tanışarak network'ünüzü genişletebilir yeni iş imkanları elde edebilirsiniz. Ödül almak için linkte verilen formu doldurarak fiyat alabilirsiniz..."
Yakında merdiven altı ödül gecelerinin düzenlendiği salonların kapısında "Ödül Tarifesi" görürseniz şaşırmayın.

Diziler onlara umut olsun
A Haber'de İsrail...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ver parayı al ödülü 29 Eylül 2024 | 66 Okunma Irkçı doğulmaz, ırkçı olunur 28 Eylül 2024 | 119 Okunma Kötülük Olimpiyatları 27 Eylül 2024 | 154 Okunma Gözlerinin içine baka baka 26 Eylül 2024 | 167 Okunma Nüfus cüzdanlarına suç ceza puanı yazılsın 25 Eylül 2024 | 164 Okunma