Yusuf Kaplan Yeni Şafak Gazetesi

“34 yıllık hayatımda böyle bir şey görmedim!”

MTO (Medeniyet Tasavvuru Okulu), bu yıl akademik yaz kamplarıyla göz doldurdu. Yüzlerce makale ve talebe 8 kampta müthiş bir entelektüel haz yaşattılar kamplara katılan talebelerimize. Erzincan’da başlayan, Aksaray ve...

22 Eylül 2024 | 0 okunma

MTO (Medeniyet Tasavvuru Okulu), bu yıl akademik yaz kamplarıyla göz doldurdu. Yüzlerce makale ve talebe 8 kampta müthiş bir entelektüel haz yaşattılar kamplara katılan talebelerimize.

Erzincan’da başlayan, Aksaray ve Çorum’da süren kamplarımız Kocaeli’deki hukuk felsefesi ve sanat araştırmaları kamplarımızla taçlandı. Nefis sunumlar yapıldı. Sunumlarla ilgili Bursa Temsilcimiz Nuri Gür kardeşimin makalesini yarın sizlerle paylaşacağım.

Bugünkü yazımı da önceki yazımda sütunuma misafir ettiğim Azerbaycan’dan Vakur Azizov kardeşimin kısa ama çok anlamlı bir Kocaeli kampı değerlendirmesi yaptığı lezzetli bir metnine ayıracağım.

Hiç uzatmadan sizi Vuqar kardeşimin kısa, özlü ama anlamlı, lezzetli metniyle başbaşa bırakıyorum.

***

Kamplar bitse de ruhun bitmediğini fark eden kardeşiniz olarak yazıyorum. Şu cümleyle özetlemek isterim düşüncemi: “Ben 34 yıllık hayatımda böyle bir ortamda bulunmadım.”

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“34 yıllık hayatımda böyle bir şey görmedim!” 22 Eylül 2024 | 95 Okunma “İstanbul beni bırakmadı ki, gideyim.” 20 Eylül 2024 | 522 Okunma Eşyanın tasallutundan kurtulmak ve eşyaya tasarrufta bulunmak... 16 Eylül 2024 | 61 Okunma Eşyanın tasallutundan kurtulmak ve eşyaya tasarrufta bulunmak... 16 Eylül 2024 | 107 Okunma Savunma / eziklik psikolojisi, bize kazana kazana kaybettiriyor  15 Eylül 2024 | 360 Okunma